Društveno odgovorno poslovanje barske kompanije

Luka Bar predstavila idejno rješenje sanacije gimnazije "Niko Rolović"

 Kompanija “Luka Bar” je nebrojeno puta dokazala da se dosljedno drži politike društveno odgovornog poslovanja. Najveći dio društvenih aktivnosti uvijek se odnosio na projekte na području opštine Bar, jer smatramo izuzetno važnim da pružimo doprinos funkcionisanju mikro zajednice, a prije svega da se da podrška mladima i ranjivim grupama stanovništva. Tim arhitekata Luke Bar izradio je idejno rješenje kako bi nakon sanacije i ulaganja trebalo da izgleda gimnazija “Niko Rolović” u Baru, sa posebnim akcentom na uređenje sportske sale i terena.
Objavljeno: 20. 05. 2018 - 21:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Kao najveća kompanija u Baru, sa respektabilnim brojem poslovnih saradnika i komintenata, pokrenućemo u što skorije vrijeme inicijativu za prikupljanje materijalnih sredstava za planirano uređenje. Naravno, novčanom donacijom ćemo mi prvi dati primjer ostalim privrednicima i pojedincima. U prezentaciji idejnog rješenja detaljno su razrađeni: podizanje ograde oko kompleksa, hortikulturalno uređenje, nabavka i postavljanje mobilijara, sanacija postojeće rasvjete i ugradnja reflektora, sanacija sportskih terena, izrada montažne tribine, izrada muzičke scene, sanacija sale, sanacija garderobe sa tuševima i sanitarijama, popravka sistema za grijanje i hlađenje", saopšteno je Portalu Analitika iz Luke Bar.

Izvršni direktor kompanije Zarija Franović kazao je da je naročit akcenat stavljen na spotske terene i salu koji su u lošem stanju.

"Upravo odatle izlaze generacije mladih sportskih talenata, po kojima je Bar nadaleko prepoznat. Sjetiće se stariji Barani koliko su se okupljali na tim lokacijama i kvalitetno provodili vrijeme. Cilj nam je da naše mlade generacije zdravo odrastaju! Takođe, pošto je muzička škola pravi rasadnik mladih talenata, bilo bi opravdano i sjajno, ne samo za Gimnaziju, već i za grad da se konačno izgradi muzička scena. Naša saradnja sa gimnazijom “Niko Rolović” je uspješna dugi niz godina, kao uostalom i sa ostalim obrazovnim ustanovama. Nadamo se da se da će ova naša inicijativa zaživjeti što skorije, da će ovo biti projekat za ponos grada Bara i da ćemo i ovim putem zainteresovati ostale privredne subjekte da nam se pridruže", naglasio je Franović.

tereni

ograda-oko-kompleksa-gimnazije

Komentari: 0

Novi komentar