Saopštila UP

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Miodraga Kruščića

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja u kojem je danas lišen života Miodrag Kruščić (49) iz Podgorice, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
Objavljeno: 21. 05. 2018 - 20:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji radi, je danas oko 18,45 časova u naselju Stari aerodrom u Podgorici, u bašti restorana „Palata“, ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu M.K. od kojih je ovo lice zadobilo povrede.

Policijski službenici su, odmah po obavještenju o događaju, došli na lice mjesta i preduzeli druge službene mjere i radnje.

Povrijeđeni M.K. je transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra gdje je preminuo.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Na licu mjesta se vrši uviđaj.

Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo, kao i na potpunom rasvjetljavanju događaja, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Komentari: 2

TRAGOM TRAGEDIJA

21. 05. 2018 - 23:02

Ako mislite dobro narodu CRNE GORE večeras podnesite ostavke , Zar vam više karakter dozvoljava da budete na mjestima gde ste sada
zećanin

22. 05. 2018 - 15:23

Ovo je narod bez savjesti i karaktera-trpjeti ovakva dešavanja mogu jedino robovi i kukavice.U ovoj državi sigurni su samo oni koji sve ovo organizuju-taman posla da podnose ostavke.Pa Mugoša im vodi kampanju još da uključe Marovića.
Novi komentar