Reagovanje

Đeljošaj: Demokrate lažu i kleveću

Nakon što su Demokrate objavile da je nosilac liste Albanske alternative na lokalnim izborima u Podgorici, Nik Đeljošaj, prijetio njihovom kolegi Štjefanu Camaju, oglasio se i Đeljošaj tvrdeći da je sve laž.
Objavljeno: 21. 05. 2018 - 22:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Reagovanje Đeljošaja prenosimo u cjelosti:

"Umišljeni politicari u strahu za sopstvena djela a pogotovo kako bi se odbranili od svojih laži i kleveta, sa novim lažima i klevetama misle da se odbrane.

E pa momci, to vam sa mnom neće proći. Navikli ste da lažete i klevećete po Crnoj Gori.

Moraćete dokazati svoje tvrdnje i klevete, svjesno vam tvrdim ili ćete se javno izviniti, jer ili sam ja ono sto Vi pišete ili Vi lažete, stojite iza svojih riječi dokazima, ja vam neću dozvoliti da me klevećete, tamo gdje i sa kim ste navikli možete.

I da znate, mali Stefan je zaboravio šta je, Malisori nikad ne prijete a pogotovo Stefanu nijesam prijetio niti bih mu ikada prijetio.

Besmislena je i reakcija Stefana na moju izjavu gdje sam napomenuo da smo spremni da nakon izbora 27. maja pregovaramo za vlast u Podgorici sa svim građanskim i pro atlantskim partijama ili koalicijama, među kojima sam čitko i jasno rekao i sa Demokratama. Međutim očigledno da Demokrate nisu spremne za bilo kakve pregovore sa albanskim partijama, iz Stefanu poznatih razloga.

I za kraj, kakvi ste vi manipulatori, ne objavljujete cijelu komunikaciju, samo početak, kako bi pokušali da izvučete iz konteksta, i misleći da pravite od sebe žrtve, da bi politički profitirali.

Ja neću objavljivati privatne poruke koje smo razmjenili, one su privatne i imam toliko kulture i porodičnog vaspitanja, ali za javnost, nijesu samo ono što ste vi objavili nego smo komunicirali duže i objasnili, ali najveća prijetna Stefanu dolazi od vas.

Zao mi je sto je Stefan prihvatio ovakvu prljavu ulogu.

Stefana i Demorkate od kada postoje, nijesmo pominjali u negativnom kontekstu, samo danas kao potencijalne partnere, ako ne žele, neka im je sa srećom, ne trčimo ni za kim, ali će biti jasno 27. maja oko ponoći, zašto oni ovo rade i za čije interese."

Komentari: 2

Metilj

21. 05. 2018 - 23:09

Od svog nastanka do danas oni druge optuzuju za ona sto oni rade!
KOMITA

22. 05. 2018 - 15:36

BJEZI BOLAN OD CETNIKA,SA DJAVOLOM BI SE ONI UDRUZILI SAMO DA DODJU DO VLASTI,A ONDA PO STAROM,,ZICA ,ZICA ,SREBRENICA,,.
Novi komentar