Poslije sastanka s Bulatovićem

DNP: Baburin osudio politički progon Milana Kneževića

Predsjednik političkog savjeta DNP-a Predrag Bulatović, danas je u Podgorici primio Sergeja Baburina, predsjednika Međunarodne slovenske akademije nauka, obrazovanja, umjetnosti i kulture. U razgovoru su učestvovali i Aleksandar Sekulić, član Predsjedništva DNP-a i Jelena Bakanova, savjetnica predsjednika i član rukovodstva partije "Ruski opštenarodni savez".
Objavljeno: 22. 05. 2018 - 13:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz DNP-a, tema razgovora s poznatim ruskim političarem bila je aktuelna situacija u odnosima između Rusije i Crne Gore, s osvrtom na regionalne odnose.

- Govoreći o unutrašnjoj političkoj situaciji, Bulatović je uvaženog gosta iz Rusije upoznao sa činjenicom da se predsjednik DNP-a Milan Knežević nalazi u zatvoru kao politički zatvorenik, prevashodno zbog svojih političkih stavova i uvjerenja. To se posebno odnosi na poznat Kneževićev stav o sramnoj odluci Vlade Crne Gore da se uvedu sankcije Rusiji, a što se kosi sa voljom građana Crne Gore i tradicijom između dva naroda. Sergej Baburin je dao snažnu političku podršku Milanu Kneževiću i u isto vrijeme osudio njegov politički progon. Na sastanku je dogovorena buduća saradnja DNP i Sergeja Baburina i partije kojoj on pripada – navodi se u saopštenju DNP-a.

Komentari: 5

Smiješno

22. 05. 2018 - 13:39

Bulatović Rusu priča o političkim zatvorenicima. Pa Baburinov šef Putin, pohapsi po Rusiji ko kog se registruje da je opozicionar i samo da izjavu za medije. Još ako izađu na ulice, Putin odmah šalje "tenkove". Pola opozicije je zbog bavljenja politikom po kazamatima u Sibiru. Baš je Bulatović našao kome će da se žali.
Tara

22. 05. 2018 - 13:47

Evo,zbog ovakvih je zastoj u CG...Boze me sacuvaj..Baburine!!
VJECITI GUBITNIK

22. 05. 2018 - 13:58

Pedja je rodonacelnik, u CG, teze da hiljadu puta ponovljena laz postaje istina.Moze Pedja i vise od hiljadu puta. Ulicarski napad na policajca nema za posledicu politicki progon vec robiju.
CRNOGORSKI 007

22. 05. 2018 - 15:40

MORA A STE GA UBJEDILI SA ONIM SNIMKOM ,,NAPADOM NA POLICAJCA,,ILI JE LUD ILI STI STE GA NAPILI PA NIJE VIDEO.SMESNI STE.E PROPALI RUSOFILI I ON JE FAKTOR U POLITICI KAO STO STE VI.
Мирослав Ђукић

24. 05. 2018 - 13:26

Булатовић је г. Бабурину тачно предочио зашто се Кнежевић налази у затвору. Ако није рекао истину, онда молим ботове да дају своје виђење ситуације. Је ли Кнежевић сада у затвору? Је ли због оног што Булатовић каже? Можда се Вама не свиђа што је Бабурин уопште дошао и што све ово чује и види, али то је нешто што морате да истрпите. Ово је слободна земља, свако може да дође и да својим очима види и ушима чује у каквом зорту ми овде битишемо! Наравно, он ће о овоме причати у Думи, али шта Вас за то брига, подгорички режим је раскрстио са Москвом и пришљамчио се Вашингтону.
Novi komentar