Dedeić poručuje

Svaki četvrti zaposleni u Podgorici mora biti Srbin

Nosilac liste Srpske koalicije Dobrilo Dedeić kaže da svaki četvrti stanovnik Podgorice pripadnik srpskog naroda, ali je tek svaki 50 zaposleni u državnim i organima lokalne samouprave.
Objavljeno: 22. 05. 2018 - 13:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

On navodi da je prosto zapanjujuće da u eri višepartijskog sistema Srbi nisu ništa ostvarili za sebe u glavnom gradu Crne Gore.

“Za to vrijeme, DPS je izvršio kolektivnu pljačku, a tajkuni iz redova vladajuće oligarhije, postali su preduzetnici u Podgorici. Sumnjivim biznisom se bave i oni koji od jednog do drugog izbornog ciklusa obećavaju rušenje vlasti, a Mila Đukanovića održavaju porazima koje često predstavljaju kao pobjede. Vrijeme je da se Srbi osvijeste, da rade isto ono što su već usavršili i Albanci i Bošnjaci u Podgorici i Crnoj Gori”, tvrdi Dedeić.

Ipak, kako ističe, ima razloga za optimizam.

“Plužine su dokaz da je DPS počeo da gubi glasove, dobio je manje glasova nego prošli put. Demokratski front, kao programirana opozicija, je sa 30 posto glasova sa državnih izbora pao na 13 odsto. Nikada manje mandata. Vrijeme je za smjenu jedne profiterske političke generacije u srpskom narodu. Profiteri moraju u istoriju. Ne mogu Podgoricu voditi ljudi koji državi duguju pola miliona evra”, zaključuje Dedeić.

Komentari: 12

Dogovoreno

22. 05. 2018 - 14:07

Mislm da ih i sad ima mnogo više od toga
žinePlu

22. 05. 2018 - 14:30

Kako im je ono rek'o Slobodan Milošević kad su ga odvodili u Hag:"Braćo Srbi, svaka vam čast".Navikli da petljate sa svima,(čast izuzetcima)pa na kraju najvise spetljate sami sebe.Evo dokle su sebe doveli Pipun,vojvoda,profesor i ostali,a Plužine su vam grad onako baš za primjer.Xaxaxa
Bata Cuce

22. 05. 2018 - 14:38

Alo, za koga ti radiš, pa sada je svaki druugi...a kada bi gledali kako se ko izjašnjavao bilo bi ih i 70%. E sada što vi mijenjate vjeru zy večeru što vam ja mogu.
R

22. 05. 2018 - 14:58

Najviše zaposlenih - prikrivenih srba ima u D PS
Zlobilo

22. 05. 2018 - 15:02

Da se ti pitas svaki cetvrti stanovnik bi smio biti ne Srbin. A onda svaki peti i tako redom. E moj Dobrilo ti si dokaz kako je ovo zemlja blagodeti za Srbe. Ti bez skole zivis decenijama na grbacu drzave, puna saka brade, ne pada ti na pamet da ides ni u Srbiju ni na Kosovo. Dok te ova drzava hrani ti kokodaces protiv nje. Raj a?
R

22. 05. 2018 - 15:17

Koliko samo Srba ima u DPS- u, koji se busaju da su Crnogorci, a lično ih znam kad su sa tri prsta skakali i pjevali četničke pjesme. Sad im odgovara da su Crnogorci, i tako se ponašaju. Za njih važi ona izreka “ ko god dodje ja sam mu naredan”. A sjutra da se ne daj bože dasi neki prevrat, bili bi veći Srbi od onije u Srbiju. U ovoj državi su ugroženi samo pošteni i pravi Crnogorci, koji bez ikakvog interesa vole i poštuju svoju Državu.
Dokle će vidjet ćemo

22. 05. 2018 - 15:47

Dedejic je jedna prodana duša koja koristi svevprilike da se komercijalno predstavlja kao “Srbin”. Skupo to naplaćuje, dokle će , vidjet ćemo.
Vucibatinama

22. 05. 2018 - 16:36

Bice kad restaurirate srpsku varijantu nacisticke Njemacke u CG.
NE nacionalnom kljucu!

22. 05. 2018 - 18:10

Ako nam je stalo do buducnosti nase djece i nase drzave, mi ne smijemo dozvoliti da se bilo ko zaposljava po nacionalnom kljucu! NE! MI svi moramo da forsiramo najbolje i najstrucnije jer smo dobro iskusili mi stariji to zaposljavanje po nacionalnom kljucu, po PARTIJSKOJ pripadnostio po vezama i vezicama i ostalim GLUPOSTIMA!. Da GLUPOSTI i IDIOTIZAM je nesto sto nije iznenadjenje kada se radi o ovom Velje Srbaljskom BUZDOVANU koji bi najradije da Crne Gore nema. Ako ti se Crna Gora ne svidja, napred mars za Srbiju!
Mišo

22. 05. 2018 - 18:13

Može Dedeiću, kad u Srbiji jedan, pazi - j e e e e e e d a n - Crnogorac bude zaposlen u državnoj upravi Srbije onda neka ih u Podgorici bude 70%. Ali, Dedeiću, ne Srba iz Crne Gore i Crnogoraca koji su "oduvek bili Srbi" tj. Crnogoraca kao što su i Hercegovci, Šumadinci ... nego onih koji se izjašnjavaju kao Crnogorci nacionalno. Nego prezdravi li Dedeiću, hoćemo li te videti sutra u 9,00
Djedo

22. 05. 2018 - 18:23

Dobrilo, 0,40%
CiNick

23. 05. 2018 - 19:36

Bistro. Školu i sposobnost ćemo zanemarit. Na stranu što su se, glasajući za vas, isti deklarisali kao neprijatelji države, čime su se de facto delegitimisali za državnu službu.
Novi komentar