Ulcinj: Pokupili Francuza pa skrenuli sa puta i opljačkali ga

Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjena na naročito drzak način i tom prilikom lišili slobode jedno lice. Intenzivno se radi na utvrđivanju identita još dva lica koja su počinila ovo krivično djelo - saopšteno je iz Uprave policije. 
Objavljeno: 23. 05. 2018 - 12:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Naime, službenici CB Bar su, 17.05.2018. godine, obaviješteni od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj da je u njihove prostorije pristupio francuski državljanin J.F. koji je prijavio da su ga napala tri neoznata lica i otela kameru marke „Cannon“. Oštećeni J.F. je u namjeri obilaska Crne Gore u Sutomoru stopirao i zaustavio pmv, u kojem su se nalazila tri lica, sa molbom da ga  povezu do Ulcinja, gdje je imao smještaj. Tokom vožnje prema Ulcinju, jedan od osumnjičenih je došao na ideju da opljačkaju francuskog turistu. On je, kako se sumnja, skrenuo sa magistralnog puta Bar – Ulcinj, prema brdu Mozura, gdje je zaustavio vozilo, i tom prilikom su sva tri lica, kako se sumnja, fizički nasrnula na oštećenog. Dok je jedno lice držalo J.F. dva lica su iz prtljažnika, sumnja se, otuđila kameru marke „Cannon“ u njegovom vlasništvu. Oštećeni se otrgao i potom pobjegao'', navodi se u saopštenju UP. 

Kako dodaju služebnici CB Bar su ubrzo nakon zaprimljene prijave identifikovali i lišili slobode A.A. (32) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je sa još dva, za sada nepoznata lica, počinio tešku krađu na naročito drzak način. 
 
Policijski službenici intenzivno rade na identifikovanju i lociranju dva lica osujmnjičena za ovo krivično djelo. 

Komentari: 2

nista je to

23. 05. 2018 - 13:17

Sta bi ga snaslo da je visookopltezna Francuskinja u Monako.
welcom to divlja lepota

23. 05. 2018 - 13:27

Oprosti mi Katrin he he . Mores mislit kad sve plaze u CG drze kriminalni klanovi gdje peru narko novac a po dzadi vrebaju lokalni lesinari . Mozda ce to privuci visookoplatezne . Opasnost i avantura . Mora da je isao da se naduva jeftine trave .
Novi komentar