Saopštenje OO DPS KOlašin

Kuknjavom pokušavaju da skrenu pažnju sa skandaloznog spota

Očekivano, Demagozi su ušli u svoju već tradicionalnu završnicu kampanje – kuknjavu o ugroženosti, podizanje tenzija i predstavljanje sebe žrtvom svega i svakoga, navodi se u reagovanju OO DPS-a Kolašin. 
Objavljeno: 23. 05. 2018 - 13:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi usaopštenju, tokom naredna dva dana mediji će biti zatrpani saopštenjima Demagoga o tome kako ih je neko napao ili im prijetio u svih 12 opština gdje se održavaju izbori, samo će mete biti drugačije, u zavisnosti od procjene koja im partija ugrožava rezultat.

„Samo u ovom izbornom ciklusu počelo je iz Plužina, nastavilo se Podgoricom, a danas i Kolašinom. Nastavak će uslijediti već danas ili sjutra, a sva će se priča zaustaviti 28. maja, kada tradicionalno izgube i ove izbore, jer će tada imati novu temu za kukanje“, kaže se u saopštenju DPS-a.

Danas su , kako se dodaje, Demagozi morali da ulože napor više kako bi izmislili još jednu „zavjeru“ protiv njih, ne bi li skrenuli pažnju sa svog skandaloznog predizbornog spota o kojem javnost bruji i podsmijava im se.

„Demokratska partija socijalista se i u ovoj, kao i u svakoj ranijoj kampanji, bavi promocijom svog programa i razgovorima sa građanima, kako Kolašina, tako i svih drugih crnogorskih gradova, i ne pada nam na pamet da se zamaramo morbidarijama kakve Demokrate smišljaju. Trebalo bi da se zapitaju, na osnovu ranijih iskustava, ko je od njihovih bivših članova ili trenutnih koalicionih partnera u nekim primorskim opštinama mogao da smisli ovakav vid kampanje, ne bi im bilo prvi put. A što se tiče svakodnevnog pominjanja „organizovanog kriminala“, u tu temu su očigledno dobro upućeni i Demokrate i njihov nosilac liste iz Kolašina, jer on najbolje zna kako da 811 kubika šume (40 šlepera) preko noći netragom nestane sa mjesta gdje je posječena i pretvori se u keš na sivom tržištu“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari: 4

Dana

23. 05. 2018 - 14:43

Treba da ih bude sramota, ali to nema pameti ni malo pa nije ni cudo.
koyot

23. 05. 2018 - 14:44

Ne mogu skrenuti paznju sa one bruke koju su napravili, zalud sad sve njihove igrice i fore.
Jana

23. 05. 2018 - 14:45

Za Becica smo znali odavno na sta je sve spreman, tako da nista novo.
Jana

23. 05. 2018 - 14:46

Dzaba im sve zavjere i fore kojima pokusavaju nesto da podmetnu, dobro smo ih upoznali.
Novi komentar