Komšijama zbog parkinga prijetili automatskom puškom?

Rožajac Raif Husović prijavio je juče policiji Edina Muratovića i njegovog sina Alisa, koji su, kako tvrdi, njegovim sinovima i njemu uputili prijetnje smrću.
Objavljeno: 25. 05. 2018 - 09:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Do incidenta je došlo ispred Husovićeve trgovinske radnje, koja se nalazi u blizini porodične kuće Izeta Muratovića, strica Edina Muratovića, kada su Edin i Alis ometali Husoviće u obavljanju posla tako što su uznemiravali njihove mušterije braneći im da se parkiraju pored prodajnog objekta, piše Dan.

Husovići su prijavili slučaj policiji, koja je privela Edina i Alisa, dok su Husović i njegovi sinovi dali izjave u Odjeljenju bezbjednosti. Edinu je određeno zadržavanje u policijskim prostorijama, dok je Alis predat sudu za prekršaje. Husović ističe da su Muratovići nakon incidenta pozvali Izeta Murtovića i njegove sinove, koji su stigli na lice mjesta i uz prijetnje i psovke upućene Husovićima postavili ogradu tik uz magistralni put i na taj način ih onemogućili u obavljanju djelatnosti.

“Muratovići su uzurpirali putni pojas, čime su doveli u pitanje bezbjednost pješaka, a naročito djece koja se kreću ovom izuzetno prometnom ulicom. Ogradu su postavili na samo pola metra od ivice magistralnog puta, pa se pješaci sada kreću izuzetno otežano. O ovome smo obavijestili i Komunalnu policiju, ali tamo nam je rečeno da oni ne moguodmah da reaguju, već da prethodno moraju da se konsultuju sa katastrom”, kazao je Husović.

On tvrdi da su Muratovići njegovim sinovima i njemu prijetili smrću.

“Dok smo istovarali voće, Muratovići su insistirali da uklonimo vozilo ispred radnje jer je to, navodno, imovina njihovog strica Izeta. Pritom su iz crijeva prskali po našem voću i prijetili da će nam polomiti auto. Zamolili smo ih da sačekaju dok ne istovarimo voće, a Edin i Alis Muratović su nam zaprijetili da će otići po automatsku pušku i da će nas pobiti. Edin nam je čak zaprijetio da ćemo proći kao Anes Kalač, kojeg su Izetovi sinovi ubili prije nekoliko godina na benzinskoj pumpi”, tvrdi Husović.

On je apelovao na nadležne da ih zaštite od nasilničkog ponašanja porodice Muratović.

Komentari: 3

Lijevom stranom

25. 05. 2018 - 09:55

Našla ,,krpa zakrpu,,
mau

25. 05. 2018 - 18:53

Ne brinite Markovic je obecao bezbjednu drzavu,.Samo za njih ili za gradane .....vidjecemo
@ za mau

25. 05. 2018 - 22:33

Srpska posle i tu markovic ne moze pomoci
Novi komentar