Suhih poručuje

SD će razvijati evropsku Podgoricu

Sa posljednjih predizbornih Ćakula u organizaciji Foruma žena Podgorice, nosilac liste Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Podgoricu" Đorđe Suhih poslao je završnu poruku.
Objavljeno: 25. 05. 2018 - 18:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Socijaldemokrate su izuzetno zadovoljne kampanjom i reakcijom sugrađana u razgovorima sa našim aktivistima.

Sugrađanke i sugrađani su prepoznali da smo partija drugačije političke kulture. Prepoznali su i rezultate ostvarene u resorima na čijem čelu su bili naši ljudi. Naša kampanja je bila pozitivna, kulturna i što je najvažnije iskrena i konkretna, bez neostvarljivih projekata, futurističkih animacija, populizma i demagogije.

Mi smo jedini koji su predstavili rezultate svoga rada, jer želimo da građani svoje odluke donose na osnovu konkretnih činjenica, a ne na osnovu praznih priča i obećanja. Ponudili smo najbolje ljude, konkretna i realna rješenja, kako bismo nastavili razvoj Podgorice po mjeri svih građana. U ovoj konkurenciji političke ponude građani imaju čist izbor. Ako su za državotvornu i evropsku Podgoricu, koja se razvija po mjeri svih građana, njihov izbor su Socijaldemokrate pod brojem 7“, izjavio je Suhih.

Komentari: 2

TEMSI

25. 05. 2018 - 21:19

Bravo za SD. To je partija budućnosi! Odmah će početi sa gradnjom žičare na Gorici, kao i skijačke staze na istoj. Sledeća investicija je izgradnja tranvajske linije od Podgorice do Lovćena!!! U Crnoj Gori će sijat i noću i danju. Garantuju da će se u CG jesti zlatnim kašikama!! Kako su bogati i sposobni treba svi da shvatimo i listom da glasamo za njih!!
HIPOKRATKI.

26. 05. 2018 - 19:36

Doktore, ajde, jadan ne bio u Klinički centar, radi nešto normalno. Dosta si aveta po Skupštini. Radi ka čovjek, ugledaj se na brata.
Novi komentar