Policija traga za osumnjičenim za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove

Nema naznaka o predaji Arsenija Stanovića

Iako je prije nekoliko dana najavljivana predaja Arsenija Stanovića, osumnjičenog za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove, istražitelji nemaju saznanja gdje je on i da li će se uopšte predati. Istražitelji tvrde da nemaju saznanja da li je napustio zemlju.
Objavljeno: 26. 05. 2018 - 07:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je Pobjedi nezvanično saopšteno iz izvora bliskih istrazi. Kako nam je rečeno, dvije sedmice od kako se traga za Stanovićem, istražitelji mu nijesu ušli u trag.

Stanović je ranije bio u emotivnoj vezi sa Lašmanovom.

Tijelo je pronađeno 11. maja u Kotoru, u njenom stanu, gdje se, sudeći prema tragovima žrtva branila.

Stanovićev otac, rukovodilac granične policije, ispostave Aerodrom Tivat - Zoran Stanović smijenjen je prije 11 dana i dva dana kasnije saslušan je u svojstvu svjedoka. Tvrdio je da ne zna gdje mu je sin i da s njim nije u kontaktu.

Dok se osumnjičeni za ovaj zločin krije, istražitelji su prikupili mnoštvo dokaza protiv njega, a izlolovan je i DNK profil.

U okviru istrage saslušano je više osoba, među kojima i Stanovićevi roditelji i djevojka, čiji iskazi su upotpunili motiv ovog zločina.

Pri identifikaciji osumnjičenog za ubistvo policiji je pomogao pregled snimaka sa kamera koje su postavljene u okolini zgrade u kojoj je Lašmanova stanovala, ali i analiza listinga telefonskih komunikacija koje je žrtva ostvarila posljednjih mjeseci.

Lašmanova je izbodena nožem u svom stanu.

(opširnije u Pobjedi) 

Komentari: 3

pun je strasti

26. 05. 2018 - 12:20

Eto on ima djevojku rezerve a onu kao iz strasti ubio . Pustili su pricu o predaji da dobije na vremenu .
eee

26. 05. 2018 - 14:16

Da sam ja kome biciklo ukr'o,našli bi me za pola sata
Jova

27. 05. 2018 - 14:01

Svašta se dešava u ovoj našoj zemlji >.
Novi komentar