Slavna pjevačica priznala: "Varala sam svog supruga"

Britanska pjevačica Lili Alen javno je priznala preljubu i bez ikakvog ustručavanja po prvi put progovorila o svim problemima sa kojim se suočavala prije šest godina.
Objavljeno: 26. 05. 2018 - 16:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Muzičarka Lili Alen dostigla je vrhunac popularnosti na pop sceni 2000. godina, a kako kaže naknadni povratak na scenu 2012. stvorio je u njoj osjećaj usamljenosti, kada je izgubila potpunu kontrolu nad svojim životom. 

Tridesetrogodišnja pjevačica, najpoznatija po svjetskom hitu Not Fair, ističe da su problemi počeli da se javljaju u periodu kada je objavila treći studijski album "Sheezus" te je tada doživjela mentalni slom. Izgubila je sopstveni identitet, a to je uticalo i na njenu porodicu.

"Izgubila sam sebe i svoj identitet. Bila sam loša majka i bila sam loša u svom poslu. Budila bih se u atobusu u sred Viskonsina i bila tako mamurna. Varala sam svog supruga. Sve što sam željela je da budem sa svojom djecom. Čak nisam ni zarađivala novac", priznala je u razgovoru za "Vulture". 

Govoreći o svom povratku na muzičku scenu, koji je pratila nemogućnost da se usredsredi na gajenje svoje djece, Lili je objasnila da je potpuno izgubila sliku o sebi i da se osjećala kao Alisa u zemlji čuda.

"Imala sam 89 kilograma i morala sam da skinem tjelesnu težnu. Nisam jela, nisam spavala", objasnila je Lili, i dodala: 

"Uvijijek sam mogla sebe da kontrolišem, ali sam tada bila majka koja je dve godine provela papučama i haljini. Angažovala sam tim da me oblači, sređuje mi kosu, nokte, šminku- sve što rade pop zvijezde. Osjećala sam se kao da sam Alisa u zemlji čuda". 

Rođena Londonka ističe da se nikada nije osjećala usamljenije i izolovanije, ali zaključuje da su joj posljedice iz tog perioda života dozvolile da se sama uzdigne sa dna, riješi probleme i mentalno ojača.

Komentari: 2

DECENIJA 1

26. 05. 2018 - 17:20

Auuu bas smo iznenadeni , nemoguce je to
Uzgred

27. 05. 2018 - 06:25

Not Fair - genijalna pjesma.
Novi komentar