Ničim izazvani

Za 21. vijek: Kao ranjena zvijer su nas napali

"Bolesnim lažima Demokratske partije socijalista nema kraja i to su dokazali saopštenjem u kom su izmislili da koalicija “Ljudi za 21. vijek” planira izazivanje većih incidenata", kazali su u koaliciji Demokrate-URA, naglasivši da su ih iz DPS-a napali "ničim izazvani, što je osobina svake ranjene zvijeri".
Objavljeno: 27. 05. 2018 - 17:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Organizovana kriminalna grupa, DPS, čiji su predstavnici na terenu banditi sa dosijeima, grupa je potvrđenih patoloških lažova koji prvo fizički nasrnu na naše mlade kandidate za odbornike i funkcionere da bi ih zatim optužili da su sami sebe prebili. Ovakva izopačena mašta i fikcija mogla se zapatiti samo u iskrivljenim umovima, čije su prirodno stanište spuške zidine, gdje dobar dio njih već boravi”, navode u koaliciji.

Ističu da je to ista ona galerija likova koji su prebili poslanika Danila Šaranovića, demolirali njegovo vozilo, repetirali pištolj u pravcu njegove glave, suzavcima jurišali na odbornike URA-e, dali zeleno svijetlo za pucanje na novinare i da se od njih svašta može očekivati.

“Udaraju čas na predstavnike naroda, čas na crnogorsku mladost, čas na novinare i poslenike javne riječi… Od broja i učestalosti njihovih udaraca na sve ljudsko, pomahnitala zvijer DPS već duže vrijeme ne zna ni gdje udara. Od tako izopačenih i dehumanizovanih umova se svašta moglo očekivati, ali ne i to da se svedu na nivo takvih političkih mizerija da nas optužuju za planiranje većih incidenata i to u okolnosti kada je našem mladom kandidatu za odbornika raskrvavljena glava rukom njihovih jurišnika čija su banditska lica prava slika, prilika i mjera ljudskosti organizovane kriminalne grupe, zvane DPS”, navode u koaliciji.

DPS-u poručuju da, kad ih već optužuju za spremanje većih incidenata, kažu crnogorskoj javnosti koji to incident, koji to zločin može biti veći i teži od krvi crnogorske mladosti, koja se danas crveni na svim ekranima u Crnoj Gori.

“Da je sreće, morala i imalo ljudskosti u vama, nakon takvog događaja biste se crvenjeli i vi. Ali, vi nemate srama. Izvršitelji vaših zadataka su očito počeli da ispunjavaju zahtjev šefa nad šefovima koji su artikulisali mediji bliski vama, sadržan u poviku “Trebalo je u glavu!” Danas smo vidjeli da je onaj ko je to smislio zacrtao da ta glava treba da bude glava crnogorske omladine, međutim, ona vas se ne plaši i ona će vam reci stop”, naglašavaju u koaliciji.

Dodaju da o tome ko planira izazivanje većih incidenata, pohode na političke subjekte i njihove funkcionere, dovoljno govore  upadi DPS-a u centralu Demokrata u Pljevljima.

“Perverzna potreba da svoje planove projektujete na nas govori dovoljno o tome koliko ste vi kriminalna organizacija, a nereagovanje na ovakve događaje svjedoči o tome da je ovo država u kandžama organizovane kriminalne grupe. Ali, neće još dugo biti. Ne plašimo se vaših zvjerskih napada, spremno vas čekamo olovkama i srcima u grudima, ali ako mislite da ćemo ćutati i trpjeti vaša nepočinstva, prevarili ste se”, kažu oni.

Pozvali su međunarodne diplomatske predstavnike u Crnoj Gori da reaguju na divljanje organizovane kriminalne grupe u režiji DPS.

“Poštovani predstavnici međunarodne zajednice u Crnoj Gori, molimo Vas da ovaj naš poziv doživite veoma ozbiljno, kako bi bolesni naumi Demokratske partije socijalista bili na vrijeme spriječeni. Pozivamo sve građane da demokratski, olovkom u ruci, osmjehom na licu izignorišu ovakve provokacije DPS-a”, zaključuju u koaliciji Demokrate-URA.

Komentari: 17

nicim izazvani

27. 05. 2018 - 17:20

Ovo me podsjeca na njhove politicke tatice koji su nicim izazvani o jadu zabavili bivsu nam drzavu!
taske

27. 05. 2018 - 17:29

Sjutra cete plakati i svadati se izmedju sebe, ko je kriv za ovaj poraz ! Eto, ranjeni cete biti vi !
Imela

27. 05. 2018 - 17:31

Nije mi jasno kako vam vise ne dosadi?? jeste li spremni da podnesete jos jedan poraz i da kazete kako niste sposobni da budete lideri ni u Glavnom gradu niti bilo dje drugo !
uskok

27. 05. 2018 - 17:31

imate li vi obraza da vas ja pitam ? stida, srama?
krinka

27. 05. 2018 - 17:33

VI CIJELI DAN UPADATE U STABOVE I SAD HOCETE OD SEBE DA NAPRAVITE ZRTVU?? DJE JE LOGIKA??
krejzi

27. 05. 2018 - 17:34

odakle vam transparentii pripremljeni, istampani i sve ostalO??
Luka

27. 05. 2018 - 17:38

A kako lazete samo cu vam to reci, vi ste iscenirali sve zivo unaprijed i sad samo stancate vase lazi!
Rukfaš

27. 05. 2018 - 18:02

Ovakvim nesojskim ponašanjem ste sebi nanijeli najveću štetu. Ovako mala izlaznost je produkt vaših kreativnih timova.
hahaha

27. 05. 2018 - 19:01

Kaze,... KAO RANJENA ZVIJER KOJA NAPADA BEZ RAZLOGA. pa mislim stvarno, trebali su se konsultovat s nekim lovcem prije nego li reci ovakvu glupost. ps... svojim ponasanjem i postupcima ste narod ostavili kucama i najvjerovatnije izvojevali jos jedan poraz
Beznačajni

27. 05. 2018 - 19:56

“Naivci”, potpuno beznačajna koalicija.
lolo

27. 05. 2018 - 20:03

A jadni ste brate pa ha
Boban Bg

27. 05. 2018 - 20:51

Što je ovo, brate mili! Pa ovo je kao Monti Pajton! U nekoliko rečenica izreći toliko iščašenih epiteta to može samo sokolski pokret g-dina Dimitrija iz Smedereva. Što reći o ljudima koji se uniformišu, poput pokreta tridesetih godina. Bolje promjenite ime u Srpska sokolska omlatina

27. 05. 2018 - 22:26

Jesu li ovo oni što vrijedjaju CPC u spotu i šire medjuvjersku mržnju ? Za to se u zatvor ide.
psihijatar

28. 05. 2018 - 04:21

Milo i DPS neznaju kud udaraju....hehehe....oduvase vas brale.Nadji smjestaj Becicu za Dritana,on nema kud u Ulcinj
danilo s.

28. 05. 2018 - 08:34

Sto bi? Propade vam "budvanski i cetinjski scenario" jurenja DPS-ovaca batinama? Provocirate - pa kad se nasilje okrene protiv vas - onda kukate? Da budem jasan - grozim se nasilja - u politici. I životu. Ali se jos vise grozim od populistiučkih i demagoških laži. A vi ste u tome nenadmašni?
CRNOGORSKI 007

28. 05. 2018 - 13:13

CRNOGORSKI NAROD JE ODLUCNO REKAO ,,NE,,ONIMA KOJI IZAZIVAJU SUKOBE,ONIMA KOJI PONISTAVAJU I VREDJAJU CG A NE SAMO CG NO SVE ONE GRADJANE KOJI NIJESU NJIHOVE VJERE.RADUJEME STO SU TO GRADJANI PREPOZNALI I KAZNILI.DPS MORA PUNOM PAROM I SNAGOM DA OPRAVDAJU POVJERENJE GRADJANIMA CG.OVA CENERACIJA OPOZICIONIH LIDERA BCE ZAPISANA CRNIM SLOVIMA NA POLITICKOJ SCENI CG.NEK NAM JE VJECNA CG.
KOMITA

28. 05. 2018 - 13:17

NAROD IH JE KAZNIO JER OVE PARTIJE NIJESU BILI STVORENE ZA RESAVANJE ZIVOTNIH PROBLEMA ,VEC SU BILE STVORENE ZA POLITICKE CILJEVE NEKIH VAN CG ,POVRATKA U 90 I VELICANJE 1918
Novi komentar