"Fantastičan rezultat"

Nikolić: Vlast DPS-a u Podgorici ne može doći u pitanje

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić, rekao je da njegova stranka, na osnovu 55 odsto prebrojanih glasova, ima apsolutnu pobjedu u Podgorici.
Objavljeno: 27. 05. 2018 - 21:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Imamo 32 odbornička mjesta. Ali, sačekaćemo da se svi glasovi izbroje do kraja, kako bi odgovorno saopštili prave rezultate. Sigruno je da s našim tradicionalnim koalicionim partnerima vlast DPS-a u glavnom gradu ne može doći u pitanje“, saopštio je on na konferenciji za medije.

DPS je, prema njegovim riječima, ostvario ubjedljivu pobjedu u Šavniku i Žabljaku, kao i koalicioni trijumf u Bijelom Polju.

Na osnovu 80 odsto prebrojanih glasova, izvjesno je da će DPS biti nova centralna snaga u Kolašinu. Uspjeli smo da povratimo vlast. U ostalim gradovima ostvareni su fantastični rezultati i ovo će biti najbolji izborni rezultat DPS-a u protkelih nekoliko godina“, poručio je Nikolić.

Komentari: 1

Dosta dobro

27. 05. 2018 - 22:03

Za prodrzavne i proevropske stranke dobar rezultat. Nadam se da ce SD nastaviti uzlazni trend. Cinjenica da DPS mora pregovarati sa njima je svakako korisna.
Novi komentar