Osvojili 32 mandata

Nikolić: DPS apsolutni pobjednik u Podgorici

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić, saopštio je da je na 95 odsto prebrojanih glasova koalicija "Za dobro građana Podgorice", apsolutni pobjednik lokalnih izbora koji su danas održani u glavnom gradu. Ta koalicija je osvojila 32 mandata. Nikolić je istakao da je DPS ostvario ubjedljiv rezultat u više crnogorskih opština.
Objavljeno: 27. 05. 2018 - 22:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Koalicija Demokrata i URA-e je osvojila 17 mandata, DF i SNP 8, SD 3, Albanska alternativa jedan mandat na izborima u Podgorici. Kada se saberu mandati s tradicionalnim partnerima, imamo ukupno 36 mandata naspram 25 opozicionih. DPS je apsolutni pobjednik izbora u Podgorici. Ovo je jedna od najubjedljivijih pobjeda DPS-a u posljednjih 20 godina u glavnom gradu, i potvrda svega što smo pričali u kampanji za ove i predsjedničke izbore. Opozicija je imala nerealan optimizam da će slaviti. Ovo su, slobodno se može reći, konačni rezultati“, istakao je Nikolić na konferenciji za medije u štabu DPS-a.

On se zahvalio aktivistima njegove partije, te pozvao opoziciju da „prihvati realnost“. Nikolić je rekao da večeras neće biti obraćanja nosioca liste DPS-a u Podgorici Ivana Vukovića, ali ni predsjednika DPS-a Mila Đukanovića.

Komentari: 1

!

27. 05. 2018 - 23:21

Milacic uzeo skoro ko Ranko i ambasador zajedno.
Novi komentar