Hodžaj na Tviteru

Odgovor o ubistvu Ivanovića krije se u Beogradu

Odgovor o ubistvu lidera Građanske incijative Srbija, demoraktija, pravda Olivera Ivanovića krije se Beogradu, izjavio je sinoć zamjenik premijera Kosova Enver Hodžaj.
Objavljeno: 28. 05. 2018 - 08:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
Odgovor o ubistvu Ivanovica krije se u Beogradu
Foto: N1

"Ubistvo Ivanovića ima korijene u destruktivnoj politici Srbije i odgovor o ubistvu se krije u Beogradu", napisao je Hodžaj naTviteru, odgovarajući tako na izjave ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića.

Potpredsjednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da je Srbija zainteresovana da se riješi ubistvo Olivera Ivanovića, ali da ne vidi i spremnost prištinskih vlasti.

Stefanović je ukazao da nema razmjene podataka u vezi sa time i apelovao na Euleks da se ozbiljnije uključi u rješavanje tog slučaja.

Hodžaj je optužio institucije Srbije da odbijaju saradnju u istrazi ubistva Ivanovića i da to čine namjerno da bi se porikrila istina i omela pravda.

Ivanović je ubijen 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, ispred prostorija GI SDP. Nepoznata osoba ispalila je u njega šest metaka. Ubijen je s leđa, u prijepodnevnim satima. U istrazi nema pomaka.

Komentari: 1

Naravno

28. 05. 2018 - 09:18

Diverzija sa mladjanim Djuricem i njegovim gotovo filmiskim hapsenjem je pomogla Beogradu da skrene paznju sa brutalnog ubistva Ivanovica. Dragi moji Kosovari, jos jedanput ste upali u SRBIJANSKU klopku! Mucnite malo glavom!
Novi komentar