Evo šta sada traži od nje

Luka podigao tužbu protiv Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac, koju je Luka Lazukić pretukao početkom aprila, šokirana je činjenicom da sada već bivši suprug želi da je izbaci na ulicu, i to sa dva maloljetna djeteta!
Objavljeno: 28. 05. 2018 - 17:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Lazukić je Nataši poslao tužbu u kojoj stoji da potražuju 150.000 evra, koliko je, prema njegovim navodima, uložio u svadbeno veselje na Ibici, ali i renoviranje stana u Beogradu i salaša u Čeneju.

– Luka je podigao tužbu protiv Nataše u kojoj je naveo gdje je sve navodno i za šta davao pare. On od nje traži da mu vrati 150.000 evra koje je dao za vjenčanje na Ibici i koje je uložio u remont stana u Beogradu i vile na Čeneju. Nataša ne može da vjeruje šta je doživjela od čovjeka koji je sve vrijeme živio pod njenim krovom, a kome je prije samo tri mjeseca rodila ćerku Katju, koju bi eventualnim dobijanjem tog spora bukvalno otjerao na ulicu – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Luka je išao toliko daleko da je u tužbi nabrojao i najsitnije stvari na koje je trošio novac, pa je tako, između ostalog, naveo i escajg koji je kupio za kuhinju u novoj vili. Njega ne zanima da li Nataša ima taj novac koji on potražuje, već se nada da će dobiti spor i tako prisvojiti jednu od nekretnina – završava priču izvor.

Kako se dalje saznaje, Natašin najveći adut u novoj borbi koju ima sa još uvek zakonitim suprugom je činjenica da je on ostao dužan radnicima koji su izvodili radove na vili u Čeneju, a koji su spremni da posvjedoče u njenu korist. Isto tako, Bekvalčeva posjeduje ugovor koji je zaključila sa jednom novinskom kompanijom kojoj je prodala ekskluzivne fotografije sa venčanja kako bi pokrila dio troškova svadbe.

Upućeni u dešavanja u život Novosadske Barbike navode kako se ona nikada do sada nije našla u težoj situaciji te da pored borbe za starateljstvo sada mora da vodi i pravnu, u kojoj treba da dokazuje poreklo sopstvene imovine kako joj djeca ne bi ostala na ulici (stan u Beogradu od 120 kvadrata i kuća u Čeneju od 400 kvadrata vode se na Natašu, prim. aut.). Takođe, izvori navode da je Nataša spremna na svaki rat kako bi odbranila ćerke, o kojima trenutno sama vodi računa.

Komentari: 2

Kremo Rasov

28. 05. 2018 - 18:50

MA STA MI REKOSTE , MA JELI MOGUCE ?
Milojica

28. 05. 2018 - 20:42

Koji je ovo polu svijet.
Novi komentar