Nikšićanka nova Miss šarma Crne Gore

Voli djecu i rad sa njima, medije, scenu, a porede je sa Megan Young. Ona je nova Miss šarma Crne Gore. Riječ je 21-godišnjoj Nikšićanki Aleksandri Dragutinović.
Objavljeno: 29. 05. 2018 - 11:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ova lijepa Nikšićanka protekle subote takmičila se sa još 12 djevojka za titulu Miss Crne Gore. Ipak, bila joj je suđena titula Miss šarma.

„Na takmičenju za Miss Crne Gore bilo je prijavljeno preko 200 djevojaka, među kojima je prošlo samo nas petnaest. Kasnije su sužavali broj i u finale je ušlo nas dvanaest. Ušla sam u najuži krug, u top šest finalistkinja“, objašnjava Aleksandra prezadovoljna uspjehom i utiscima.

Konkurencija je, kaže, bila jaka, a provod odličan, te sve to čini jedno veliko nezaboravno iskustvo.

„Jedno veliko iskustvo za mene koje nikad zaboraviti neću. Ovo takmičenje mi je donijelo stipendiju na UDG i, naravno, lentu za Miss šarma Crne Gore 2018. Ovo mi je prvo takmičenje ove vrste i prva moja titula na koju sam jako ponosna “, zadovoljno ističe ona dodajući da joj je ovaj izbor korak naprijed, te da joj je donio mnogo spotova i angažmana zbog kojih se jako raduje.

.Aleksandra se modelingom ne bavi dugo – dvije godine, ali opet bilo je dovoljno da ostvari ovakav uspjeh i stekne osnovno znanje o svemu što nosi ova profesija.

image-0-02-05-fbd94b96baf731a90144e7a1cc238882056f99fff1f1f6a1c00c010e1414005e-v

Počela je u „D Models“ agenciji, ali zbog svog posla odlazi u Kotor da živi i radi.

„Kao i uvijek , tako i sad, moja agencija mi je velika podrška. Modeling mnogo volim i dosta mi znači, ali zbog svog posla vaspitačice u Kotoru nisam posvećena kako bih voljela i kako bi trebalo. Volim da radim sa djecom, a za hobi mogu da izdvojim plivanje i plesanje“, priča nova mis šarma, koristeći priliku da se zahvali svom direktoru Dušku Blečiću na razumijevanju zbog obaveza oko modelinga, kao i svojoj porodici, prijateljima,kolegama i Danki Uljarević Baljević na podršci i savjetima.

U budućnosti sebe vidi kao uspješnu i poslovnu ženu.

Nema nekih planova jer, kako kaže, ne voli da planira jer najljepše stvari se dešavaju spontano, ali želi da se oproba u novinarstvu.

„Mediji su me uvjek privlačili i nekako u dubini duše sam znala da će moja profesija biti vezana za medije. Scena, taj sjaj, raskoš i svjetlost reflektora su moja strast bez koje ne bih mogla da funkcionišem. Samo sam čekala priliku da krenem u ostvarenje svojih snova“, iskrena i odlučna je ova djevojka koju, kako dodaje za kraj, često upoređuju sa nakadašnjom misicom Filipina i svijeta Megan Young.

Komentari: 0

Novi komentar