Javnost zabrinuta

Šta se događa sa Melanijom Tramp

Iako je još prošle subote, nakon operativnog zahvata na bubrezima, Melanija Tramp puštena na kućnu njegu, američku prvu damu još uvijek niko nije vidio u javnosti, a njen suprug, Donald Tramp tvrdi da nema razloga za brigu.
Objavljeno: 31. 05. 2018 - 11:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Melanija Tramp posljednji put je viđena u javnosti 10. maja, kada je američki predsednik poželeo dobrodošlicu kući trojici Amerikanaca iz baze Endrus. Četiri dana kasnije, njen predstavnik za javnost šokirala je sve objavom kako je prva dama podvrgnuta operativnom zahvatu na bubrezima, koji je prošao uspješno, ali da će ostati u bolnici do kraja nedjelje.

U Bijelu kuću Melanija se vratila 19. maja, te se od tada oglasila samo putem svog Tviter profila – jednom da zahvali bolničkom osoblju, ali i cjelokupnoj javnosti na brizi, a potom i porukom za “Memorial Day”. Sve to pokrenulo je sumnju među medijima, ali i javnosti, budući da do sada, ni jednom, supruga jednog predsjednika nije toliko odsustvovala iz javnog života.

tramp

Sve to ne zabrinjava ni najmanje samog Trampa, koji je tokom pres konferencije u Beloj kući, novinarima rekao kako je Melanija tu, odmah iza zavjese.

– Ona je odlično. Eno je tamo, gleda nas sa prozora – rekao je Tramp, ali novinari nisu videli apsolutno nikoga na prozoru Bijele kuće.

 

Komentari: 0

Novi komentar