Od danas

Olimpijski bazen u Podgorici otvoren za građane

Građani Podgorice od danas će moći da koriste usluge otvorenog olimpijskog bazena, a uporedo će raditi i natkriveni vaterpolo bazen u kompleksu SC „Morača“, saopšteno je iz Glavnog grada.
Objavljeno: 01. 06. 2018 - 11:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

DOO „Sportski objekti“ obavili su sve neophodne tehničke, tehnološke i higijenske pripreme, kako bi otvoreni olimpijski bazen stavili u funkciju u skladu sa predviđenim planom rada.

Ulaz na bazen za dijete starosti do pet godina u pratnji roditelja je besplatan. Dnevna karta za odrasle kupače iznosi 2,5 eura u prvoj smjeni (od 8 do 12 sati) i tri eura u drugoj smjeni (od 14 do 19 sati). Cjelodnevna ulaznica košta pet eura.

Mjesečni paket za 30 ulaza u prvoj smjeni košta 50 eura, a u drugoj 60. Za cjelodnevno kupanje za mjesec u obje smjene potrebno je izdvojiti 70 eura, dok mjesečni paket od 30 ulaza po sat vremena kupanja za osobe sa hendikepom košta 15 eura.

Luks paket sa 30 ulaza po sat korišćenja bazena u dva termina košta 70 eura. Svaka ulaznica važi mjesec od dana kupovine.

Otvoreni olimpijski bazen radiće svakog dana od sedam do 12 sati i od 14 do 19 sati. Luks termin rezervisan je od sedam do osam sati, dok je kupovina karata moguća od osam do 12. Pauza je od 12 do 14 sati.

Komentari: 0

Novi komentar