Okončana treća sezona mini odbojke

Janović: Čestitam Odbojkaškom savezu, ovo su sjajne stvari

Svečanu ceremoniju zatvaranja treće sezone Jugopetrol EKO mini odbojke, svojim prisustvom uveličao je i ministar sporta Nikola Janović.
Objavljeno: 04. 06. 2018 - 23:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Od samog formiranja Ministarstva sporta mi smo stavili akcenat na to da se što više djece uključi u sport. Ministarstvo sporta podržava sve saveze za ovakve projekte, a iskoristio bih priliku da čestitam rukovodstvu Odbojkaškog saveza Crne Gore i zaista ovo su sjajne stvari, posebno kada vidite ovoliko djece na Trgu i kako su zaneseni odbojkom. Svaki ovakav projekat će biti podržan od strane Ministarstva sporta, koliko god to bude bilo moguće.

Odbojka kao sport je veoma značajan i znamo koliko je važan za odrastanje svakog djeteta. Kao Ministarstvo sporta, mi smo uvijek tu da kažemo i sugerišemo svakom roditelju da djecu upišu na sport, nebitno koji. Kad je u pitanju odbojka, u školskom sportu, koje je podržalo Ministarstvo sporta, imali smo takmičenje za djevojčice. Odbojka kao sport je veoma masivan i očekujem da u Crnoj Gori odbojka u narednom periodu postiže još značajnije rezultate na međunarodnom nivou - zaključio je Janović.

Komentari: 0

Novi komentar