Počeo FIVB Level 2 trenerski seminar

Odbojkaški savez Crne Gore, u saradnji sa FIVB (Svjetska odbojkaška Federacija), od danas je domaćin međunarodnog seminara za trenere “FIVB Coaches Course Level 2“.
Objavljeno: 08. 06. 2018 - 18:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Seminar se održava u Podgorici (Verde Complex) u periodu 08-12.juna.

OSCG je, zahvaljujući projektu Olimpijske solidarnosti, koji je odobren zahvaljujući aplikaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta, obezbijedio sredstva za besplatno učešće na seminaru i smještaj crnogorskih odbojkaških trenera, a podršku u realizaciji ovog seminara pružilo je i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Seminar je okupio ukupno 34 trenera iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Grčke, a FIVB predavač će biti Johan Hubner iz Austrije.

Seminar je otvorio Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, a učesnike su takođe pozdravili i ispred COK-a naš zlatni olimpijac i bivši odbojkaški reprezentativac Igor Vušurović, zatim predsjednik trenerske komisije OSCG Veselin Vuković i Johan Hubner, FIVB predavač na seminaru.

“Čast je i zadovoljstvo da smo organizatori jednog ovakvog seminara, zahvaljujemo se FIVB na dodijeljenoj organizaciji, zahvaljujemo se i Crnogorskom olimpijskom komitetu na pomoći u dobijanju projekta kod Olimpijske solidarnosti, koja je bila uslov za dobijanje seminara, hvala i gospodinu Hubneru, koji je ispred FIVB predavač.

Svim učesnicima želim puno uspjeha u radu i nadam se da će ovo uspjeti da valorizuju kroz svoju trenersku karijeru, a takođe i želim da iskoriste vrijeme tokom boravka u Crnoj Gori, odnosno Podgorici, da obnove prijateljstva i da ta prijateljstva budu još prisnija i čvršća”, kazao je na otvaranju Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Na seminaru su se danas mogla vidjeti mnoga poznata odbojkaška imena, među njima i Dragan Nešić, selektor ženske seniorske reprezentacije Crne Gore, Ivan Steljić, nekadašnji odbojkaš Budućnosti, Ljubiša Ristić, nekadašnji odbojkaš Fridrishafena, Ivan Joksimović, bivši selektor odbojkaša Crne Gore, Žarko Ristoski, nekadašnji odbojkaš Budvanske Rivijere i bivši selektor odbojkaša Makedonije i mnogi drugi.

Komentari: 0

Novi komentar