Luka Lazukić podnio krivičnu prijavu protiv Nataše

Biznismen Luka Lazukić, treći muž Nataše Bekvalac, kako “Novosti” saznaju, podnio je protiv pjevačice krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kojom je tereti za krivično djelo ucjene. Na ovaj korak odlučio se nakon što mu je, navodno, sa mejl adrese koju koristi Bekvalčeva stiglo nekoliko poruka u kojima mu ona, kako tvrdi Lazukić, prijeti, ucjenjuje ga i vrijeđa.
Objavljeno: 09. 06. 2018 - 12:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

U Trećem tužilaštvu su potvrdili da im je stigla Lazukićeva prijava protiv Nataše Bekvalac i da je uredno zavedena. Nadležni će najprije naložiti provjeru o tome da li je pjevačica ucjenjivala i prijetila još uvijek zakonitom suprugu. To znači da će oboje biti saslušani u policiji i tek nakon što im budu uzete izjave i proslijeđene Tužilaštvu, biće odlučeno da li ima elemenata za eventualni postupak protiv Bekvalčeve ili ne. Ako se dogodi da nadležno tužilaštvo odluči da pokrene postupak po Lazukićevoj prijavi, i on i Bekvalčeva moraće da daju izjavu i kod njih.

Osim Trećeg, slučajem Lazukić-Bekvalac bave se i ostala tužilaštva u Beogradu. Konkretno, sredinom maja Prvo osnovno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv biznismena kojim ga tereti za porodično nasilje nad suprugom. Suđenje još uvijek nije zakazano, ali ako se dokaže Lazukićeva krivica, on može biti kažnjen od tri mjeseca do tri godine zatvora. Za sada mu je izrečena mjera zabrane prilaska supruzi. Inače, on je u svojoj odbrani tokom istrage tvrdio da nije tukao suprugu, zbog čega je protiv nje podnio istom Tužilaštvu prijavu za lažno prijavljivanje. Po ovoj prijavi, međutim, Tužilaštvo će eventualno postupati tek kad se okonča prvi postupak.

I u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu takođe se vodi jedan postupak. Ovog puta na “udaru” biznismena našao se Natašin otac Dragoljub Bekvalac, koga je tužio zbog prijetnji i nasilja u porodici. Zbog ovoga je čak Lazukić zatražio i policijsku zaštitu. Trenutno, nadležno tužilaštvo, zajedno sa policijom, ispituje sve detalje prijave protiv fudbalskog trenera, a koji se tiču TV snimka iz emisije u kojoj Bekvalac prijeti zetu, kako on tvrdi.

Kako pišu domaći mediji, Luka Lazukić je povukao tužbu za razvod od Nataše Bekvalac i otkazao punomoćje advokatima kancelarije koja ju je u njegovo ime podnijela Prvom sudu u Beogradu, jer su, između ostalog, uz nju dostavili i račune iz restorana, sa benzinskih pumpi i sličnih objekata, tražeći refundaciju. Lazukiću nije bila namjera da traži refundaciju tih troškova, već samo onih koji se tiču njegovih ulaganja u izgradnju salaša. On nije odustao od razvoda, već će novu tužbu, kako je rečeno, podnijeti “kad bude vrijeme”.

Komentari: 3

Kremo Rasov

09. 06. 2018 - 12:48

MA STA MI RECE , AU
Servijaner

09. 06. 2018 - 13:38

Ja ću podnijeti krivičnu prijavu protiv Analitike ako još budu pisali o ovome.
Drugi Blic

09. 06. 2018 - 15:39

Pobjegoh na Analitiku sa Blic:rs i nalećeh opet na istu vijest! Ajd' zbogom...
Novi komentar