DPS: Plač tabloida zbog Đukanovićevih pobjeda

Suočeni sa još jednim trijumfom Mila Đukanovića i DPS-a, na nedavno završenim predsjedničkim i lokalnim izborima, a obeshrabreni činjenicom da su sve uradili kako bi se desilo suprotno, medijski spineri su juče "plačljivo" pokazali da su na izmaku destruktivne snage. Njihovo opsesivno bavljenje likom i djelom predsjednika Crne Gore, poprima već komične elemente, saopšteno je iz DPS-a.

Objavljeno: 11. 06. 2018 - 11:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

Naime, juče se jedan tabloid iz susjedstva, poznat kao reketaški i ucjenjivački, dosjetio da podmetne pogrešan citat iz knjige bivše tužiteljke Karle del Ponte, kako bi naštetio ugledu i reputaciji Mila Đukanovića. 

Da stvar bude besmislenija, u svojoj podmetačini navodno je citirao knjigu koju je Del Ponteova objavila ravno prije deset godina?! Sve je to svojski dočekao crnogorski tabloid broj jedan, da ne zaostane za drugim tabloidnim okom u njihovim bolesnim glavama.

Iako je propali spin besmislen na mnogo nivoa - i po načinu plasmana, i po činjenici da se poseže za lažnim citatom iz knjige napisane prije deceniju, i po tajmingu kada je plasiran i nije vrijedan komentara - za one koje interesuje zašto Đukanović nije svjedočio protiv Miloševića, dovoljno je da pogledaju arhivu iz 2003. godine. Prije 15 godina Milo Đukanović je saopštio da ne želi da svjedoči u Hagu protiv bivšeg predsjednika SRJ Slobodana Miloševića. Svoj stav obrazložio je riječima:"Ja sam svoje bitke sa Miloševićem odavno završio, a on sada ima mogućnost da pred Haškim tribunalom dokaže to što misli dokazati, ali bez mog sudjelovanja".

Iz svih tih bitaka Đukanović je izašao kao pobjednik. Za razliku od propalih medijskih spinera, koji su u, svim bitkama sa njim, žestoko poraženi, ali ih bolesni nagon ravan mrziteljskoj opsesiji sve dublje tjera u nove poraze i medijske blamaže.

 Inače, javnosti radi, Đukanović je o spomenutoj odluci razgovarao sa haškim tužiteljem Džefri Najsom, o čemu postoji vjerodostojna dokumentacija. O detaljima razgovora i Đukanovićevom držanju najbolje može posvjedočiti sam Džefri Najs - piše  u saopštenju Demokratske partije socijalista dostavljnom medijima".

Komentari: 5

Tesla

11. 06. 2018 - 12:29

Sjecam se ove izjave - to je jedna toliko dobrih poteza Djukanovica a nazalost ovih politickih i moralnih propalica.Istorija ce reci svoje, pa ce neko biti uzdignut do neba a generacije ce pominjati njegovo ime.Sta reci za anticrnogorsku opoziciju,NVO, tablode ? Zalosno ....
nenad mne

11. 06. 2018 - 14:07

Kada bi komentarisali aktuelno medijsko smeće imali bi posla preko glave.Ignorisanjem ih ostavljamo da se "brčkaju" u svom glibu - ma bolje bi im bilo da zatvore usta i stave štipaljke na nos!
Brda

11. 06. 2018 - 15:56

NVO u CG nisu nikakve nevladine organizacije.Oni rade za antievropsku CG,za one partije koje bi tocak istorije vratio 25.godina nazad.Zasto Milo ne ucini kao i Putin-zabraniti sve nazovi NVO,a prije toga razluciti,iz kojih izvora se finansiraju,osim iz EU,protiv koje te nazovi NVO rade!
BODIN

11. 06. 2018 - 16:24

Ovakvim rečnikom se na kraju svoje diktature koristio njegov ĆALE SLOBO M.i keva Mira M.ĐŽaba što im je procenat podrške bio 110% u Srbiji.
Troll sa Vijesti

12. 06. 2018 - 04:29

Bodin je velikosrpski troll koji se na Vijestima potpisuje kao BODINN. Pogledajte sami. Slusajte mu ekavicu ("rečnikom")
Novi komentar