Neka se izvini javno (VIDEO)

De Hea opet opleo po premijeru

David de Hea, golman španske reprezentacije, opet je opleo po premijeru te zemlje, Pedru Sančesu.
Objavljeno: 12. 06. 2018 - 14:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

De Hea je prije nekoliko dana odbio da aplaudira Sančesu nakon govora tokom posjete kampu reprezentacije, a sada ga je opet potkačio. 

"Vjerujem da bi Pedro Sančes trebalo da se izvini javno", rekao je De Hea. 

Socijalista Pedro Sančes je prije dvije godine javno kritikovao De Heu tokom afere o navodnom silovanju za koje je bio optužen golman Mančester junajteda. 

"Ne osjećam se prijatno kad vidim De Heu na golu reprezentacije. Poštujem pretpostavku nevinosti, ali morate da se stavite i u ulogu žrtve", rekao je Sančes, ali se na kraju ispostavilo da je De Hea govorio istinu kada je tvrdio da nema veze sa cijelim slučajem. 

Naime, 2016. godine je Davida maloljetna prostitutka optužila da je s producentom porno filmova organizovao orgije u madridskom hotelu. Navodno, sve se zbivalo još 2012. Na kraju se ipak ispostavilo da je De Hea lažno optužen, ali je Sančes požurio sa kritikama. 

"Pristojno sam prihvatio izvinjenje, ali to je ono što je rekao u javnosti, a ne privatno, tako da se meni nije izvinio. Tačno je i da je bilo javnih ličnosti koji su me nipodaštavale javno i još se nijesu izvinile. U ovoj zemlji je lako govoriti negativno o nekome, a kad se ispostavi suprotno ne žele da upute izvinjenje", zaključio je De Hea.

 

Komentari: 0

Novi komentar