Ibrakadabra u svom stilu

Rekao sam već - Mundijal bez mene nije vrijedan gledanja!

Zlatan Ibrahimović, fudbaler LA Galaksija, ponovio je da će Svjetsko prvenstvo u Rusiji bez njega biti drastično slabije.
Objavljeno: 12. 06. 2018 - 15:13 Promjenite veličinu teksta: A A A
Rekao sam vec - Mundijal bez mene nije vrijedan gledanja!
SportsNetGhana.com

Ibrahimović je ponovio svoje riječi odranije i dodao da je potpuno ozbiljan u toj tvrdnji. 

"Odmah sam stavio do znanja da ne idem tamo da igram sa nacionalnim timom, ali kao što sam rekao prije četiri godine, tako ponavljam i danas – Svjetsko prvenstvo bez mene nije vrijedno gledanja!", rekao je Ibrahimović u svom stilu i dodao: "To stvarno mislim". 

Šveđanin je istakao da postoji velika šansa da se nađe u Rusiji.  "Moguće je da ću biti prisutan i uživati u Mundijalu izbliza". 

On je odabrao nekoliko favorita koji bi mogli do titule na Svjetskom prvenstvu. 

"Mislim da su favoriti Brazil, Španija, Njemačka i očigledno Švedska. Argentina takođe, iako oni ne žele da govore o sebi kao favoritima, ali jesu. Žao mi je što Sjedinjene Američke Države nijesu uspjele da se kvalifikuju, jer je to zemlja u kojoj živim i navijao bih za njih". 

Onda je upitan ko bi od igrača mogao da obilježi predstojeće takmičenje? 

"Zapamtite da ovo nije individualni sport, već timski. Mislim da će Nejmar, poslije duge pauze zbog povrede i povratka, bit gladan igre, da će nositi svoj tim i oni će ga pratiti. Sa Mesijem je slika normalna – najbolji je i tim ga prati. Sa Ronaldom takođe. Vidjećemo što će se dešavati, sezona je bila duga i igrači su igrali 10-11 mjeseci. Pokazaće se ko je fizički i mentalno na 100 odsto, a takve stvari su odlučujuće. Nije važno koliko ste umješni ako nijeste potpuno zdravi", zaključio je Ibrahimović.

Komentari: 0

Novi komentar