U subotu

Voli Motors poziva na humanitarni moto konvoj

Voli Motors i Odsjek za bezbjednost drumskog saobraćaja crnogorske policije organizuju 16. juna humanitarni moto konvoj “Vozi sigurno, misli na djecu” od Podgorice do Tivta.
Objavljeno: 12. 06. 2018 - 15:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Cilj konvoja da se skrene pažnja na bezbjednu i sugurnu vožnju motocikala, kao i podsjećanje vozača automobila na važnost posebne pažnje koju bi trebalo pokazati u odnosu na motoriste, kao učesnike u saobraćaju.

“U želji da dodatno oplemenimo ovaj događaj, odlučili smo se da on bude humanitarnog karaktera, posvećen djeci, jer pažnja prema njima čini osnovu svih aktivnosti koje pozivaju na pažnju i sigurnost u vožnji”, navode u kompaniji Voli Motors.

Zato će, dodaju, uručiti dječjem domu “Mladost” u Bijeloj donaciju vrijednu hiljadu eura, kao i dodatnih pet eura po svakom učesniku konvoja.

“Pozivamo vas da se pridružite humanitarnom konvoju “Vozi sigurno, misli na djecu” i da svojim prisustvom date doprinos ovoj akciji”, poručuju u kompaniji.

Okupljanje i registracija učesnika biće organizovano od devet do 9.30 časova u Voli Motors, BMW i MINI prodajno servisnom centru, polazak je planiran u deset časova, okupljanje u Porto Montenegru, u hali Synhro u 12 sati, a potom slijedi nastup djece iz doma “Mladost” i uručivanje donacije.

Komentari: 0

Novi komentar