Ocijenio Božović

Njemačka broj jedan, Srbi misteriozni

Crnogorski fudbalski stručnjak, Miodrag Grof Božović, kaže da je prema njegovom mišljenju selekcija Njemačke prvi favorita Mundijala.
Objavljeno: 13. 06. 2018 - 13:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Svjetsko prvenstvo se održava u Rusiji, gdje je Grof proveo većinu svoje trenerske karijere.

“Njemačka je za mene broj jedan kad su favoriti u pitanju, zatim slijede Brazil, pa Španija. Potajno ćemo zbog Mesija navijati za Argentinu, a od onih iz drugog plana najkvalitetniji sastav ima Belgija, s tim da i oni nijesu do sada pokazali da imaju taj pobjednički nerv”, rekao je Božović za Novosti.

Govorio je i o šansama reprezentacije Srbije…

“Što može Srbija u Rusiji? To je misterija. I za nas sa strane, a valjda i za njih same. Kvalitet igrača nije sporan, kao što nikad i nije bio. Samo, treba napraviti tim, atmosferu, pa iz toga uvijek proizlazi rezultat,” kaže Božović i nastavlja:

“Ta misterija i neki veo tajne sve vrijeme prati događaje. Smijenjen je Slavoljub Muslin, selektor koji je napravio tim i doveo Srbiju do Rusije, i to bez reakcije. Misteriozno je postavljen Krstajić, a isto tako skinuta traka Banetu Ivanoviću. Sve se nešto krije, bježi se od odgovora, tako da ne znam stvarno kako će Srbija izgledati u Rusiji.”

Božović je protekle sezone sjedio na klupi Arsenala iz Tule.

Svjetsko prvenstvo startuje sjutra utakmicom između Rusije i Saudijske Arabije.

Komentari: 1

obrigado por me seguir

13. 06. 2018 - 13:14

Ima Brazileirosi da ih samelju na samom pocetku .
Novi komentar