Saopštenje

Iz Regionalnog vodovoda se danas isporučuje 21% više vode

Opštinama na Crnogorskom primorju danas se  isporučuju veće količine vode za  21% u odnosu na isti dan 2017. godine, odnosno 32% je u odnosu na 2016.godinu, saopšteno je iz Regionalnog vodovoda..
Objavljeno: 13. 06. 2018 - 16:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovi podaci, kako se navodi, dobijaju još više na značaju ako se zna da ViK Ulcinj i ViK Herceg Novi u ovom trenutku ne preuzimaju još uvijek vodu iz Regionalnog vodovoda, što još više naglašava činjenicu da se iz  RVS isporučuje veća količina nego prethodnih godina.

"Sa ViK Herceg Novi i ViK Ulcinj smo usaglasili skoro sva pitanja i  očekujemo njihovo potpisivanje do kraja juna. Turistička sezona je  otpočela  bolje i od prošlogodišnje, ako se uzmu u obzir podaci o isporuci vode iz regionalnog vodovodnog sistema lokalnim vodovodnim preduzećima", piše u saopštenju.

Rekordi u isporuci vode koje preduzeće kontinuirano bilježi posljednjih godina, najbolje govore u prilog tvrdnji da je regionalni vodovodni sistem najznačajnijiinfrastrukturni projekat koji je Vlada Crne Gore realizovala nakon obnove nezavisnosti, koji je donio ogroman napredak u razvoju Crnogorskog primorja i države Crne Gore.

"Upravo zahvaljujući regionalnom vodovodnom sistemu, najznačajnija privredna grana u Crnoj Gori – turizam, nesmetano se odvija, a benefiti koje u tom smislu ostvaruju i stanovnici Crnogorskog primorja i turisti koji ovaj predio posjećuju, zaista su nemjerljivi", zaključuje se u saopštenju.

                                                                        

Komentari: 0

Novi komentar