Poslanik i član Predsjedništva saopštio

Šabović napušta rukovodstvo, ali ostaje u SDP-u

Poslanik i član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Crne Gore Džavid Šabović rekao je juče da će se povući sa mjesta predsjednika plavskog odbora partije i da će to uraditi u narednih nekoliko dana.
Objavljeno: 14. 06. 2018 - 08:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Šabović je za Dan kazao da ga isti razlozi koji su ga motivisali da napusti mjesto predsjednika plavskog odbora motivišu i da razmišlja o tome da polako napušta rukovodstvo stranke na državnom nivou.

“Daleko od toga da napuštam stranku. Ne, ostajem u SDP-u jer vjerujem da je SDP budućnost Crne Gore i stranka koja treba da predvodi borbu za demokratsku i slobodnu Crnu Goru. Ne želim da uradim ništa radikalno, ali već dugo sam u politici. I zbog godina i zbog svega, polako ću smanjivati svoje učešće u rukovodstvu stranke na državnom nivou. Više ne mogu ni da putujem toliko, ima tu i objektivnih razloga. Ali, kao što sam već rekao, ostajem u SDP-u”, objasnio je Šabović.

On je kazao da je i ranije razmišljao da se povuče sa mjesta predsjednika plavskog odbora stranke.

“Možda je trebalo da se sa mjesta predsjednika OO SDP-a Plav povučem još nakon izbora za parlament Crne Gore u oktobru 2016.godine. Ali, tada su me moji partijski drugovi posavjetovali da ipak treba da ostanem na čelu opštinskog odbora da nastavimo našu borbu, i ja sam to uradio. Bez obzira na ishod, ja vjerujem da smo postigli uspjeh jer je SDP danas dio fronta za stvaranje nove, slobodne demokratske Crne Gore. A to je borba koju moramo da dovedemo do kraja”, istakao je Šabović.

Komentari: 6

Kremo Rasov

14. 06. 2018 - 08:51

TAKO JE SDP JE DIO DF , VELIKU STETU STE NANIJALI CRNOGORSKOM BLOKU ALI NA SRECU BRZO SE OPORAVIO , A VI ?
Pravac

14. 06. 2018 - 09:39

E, bas ovaj dio- da ste dio fronta - vas je i doveo tu đe ste sad.
Hadzija

14. 06. 2018 - 10:30

Sto prije to bolje,prije svega za tebe Ali sto nam proizvede SD to ti ne halalimo!!!
CRNOGORAC

14. 06. 2018 - 10:35

DA BOG DA SE VISE NE GLEDA OCIMA ISVI ONI KOJI SU KA TI.
Ajde, ajde i povedi Ranka

14. 06. 2018 - 15:11

Umalo nam nijeste foveli DF na celo drzave
BODIN

14. 06. 2018 - 16:49

DF će DPS brat blizanac dovesti na vlast.DF je demokratskija opcija od DPS-a .Jer zbog DF nije pala dječja suza a njegov brat DPS je kriv za hiljade zločina i pljački svoje države.
Novi komentar