Ambasador Italije u posjeti JU Muzeji i galerije Podgorice

Saradnja Crne Gore i Italije u narednom periodu biće intenzivnija i sadržajnija, a rezultati još vidljiviji ocjena je današnjeg sastanka direktora JU Muzeji i galerije Podgorice Seada Đokaja i novoimenovanog ambasadora Republike Italije u Crnoj Gori Luke Celiolija. 
Objavljeno: 14. 06. 2018 - 15:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poželjevši Ambasadoru dobrodošlicu, direktor JU Muzeji i galerije iskazao je posebno zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom dvije zemlje i izrazio uvjerenje da će i dalje zajednički raditi na njihovom unapređenju i jačanju veza u narednom periodu.   

Sagovornici su posebno istakli značaj arheološkog lokaliteta Duklja za očuvanje kulturne baštine Crne Gore i njenih građana.  Nakon sastanka, direktor Đokaj i ambasador Celioli su, uz pratnju stručnog lica JU Muzeji i galerije Podgorice posjetili muzejski prostor i uvaženog gosta bliže upoznali sa vrijednim muzejskim eksponatima sa područja Crne Gore.  

Komentari: 3

Pih

14. 06. 2018 - 15:47

A je li moguce ovo? Krenuo Sead ka ministar. A uz njega ona prisipetlja koji sebe zove arheologom Radovic cudnog akcenta. A svi znamo koliko se sprdao direktoru i njegovoj navodnoj ljubavi prema slikama, kojih kuci ima oko dvije (2)!

14. 06. 2018 - 17:58

Ahahaha, kolekcionar! Radovic je rekao oko 3 a ne oko 2! I njega ce iz gaca izut.
Struka

14. 06. 2018 - 18:01

A od kad je Radovic strucno lice? Muzej ima svoje vodice, Radovic je vodic? Pored ljudi sa naucnim i strucnim zvanjima, nasao se on da bodi kroz muzej. E propalo se!
Novi komentar