Istraživao ubistvo Olivera Ivanovića

Žandarmerija, ronioci i policija nastavljaju potragu za srpskim novinarom

Srpski novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, koji je posljednji put viđen u srijedu između devet i deset sati uveče, još nije pronađen.
Objavljeno: 15. 06. 2018 - 08:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Posljednji Cvetkovićev trag je njegov automobil "polo" koji su mještani pronašli u Beogradskoj ulici sa upaljenim svjetlima i širom otvorenim vratima te večeri oko 22.30 sati.

Kako je automobil u istom stanju zatečen i rano ujutru sljedećeg dana, mještani Bele Crkve pozvali su policiju.

Informaciju o nestanku novinara prvi je na društvenim mrežama u četvrtak prije podne objavio političar Nenad Čanak. On je napisao da je "pronađen automobil novinara koji je u tom trenutku bio upaljen, vrata su bila otvorena, a njegov sat sa pokidanom narukvicom pronađen je pored vozila".

Informaciju o pronađenom automobilu potvrdio je ubrzo nakon toga i MUP, obaviješteno je nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu za Cvetkovićem.

U Belu Crkvu uputio se veliki broj pripadnika žandarmerije, ronioci i psi tragači.

Predsjednik Srbije rekao je da su "svi resursi MUP i BIA u Beloj Crkvi" i da istražuju nestanak novinara.

Helikopteri su juče tokom cijelog dana nadlijetali Belu Crkvu u potrazi za Cvetkovićem. Psi tragači su njušili automobil i grad u potrazi za bilo kojim tragom koji bi otkrio šta se dogodilo novinaru i gdje je sad. Ulica u kojoj je pronađen Cvetkovićev automobil bila je zatvorena i u njoj je bio jako veliki broj policajaca i uviđajnih ekipa koji su detaljno pregledali svaki milimetar ulice ne bi li pronašli neki trag koji bi vodio ka razrješenju misterioznog nestanka novinara.

U isto vreme, ronioci su pretraživali jezero i kanal Dunav-Tisa-Dunav...

FOTO: D. Melenković, RAS

Komentari: 0

Novi komentar