Sanja Marinković: Rejting je važniji od kvaliteta

Voditeljka Sanja Marinković već dvije decenije je na malim ekranima, a za Alo e pričala o emisiji “Magazin In” i rejtingu kao jedinom mjerilu kvaliteta.
Objavljeno: 15. 06. 2018 - 19:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Moja emisija je veoma zahtjevna, jer nije lako voditi ‘pričaonicu’ sa više gostiju, naročito jer ja nemam ekipu ljudi koja mi priprema teme i pitanja. Na Pinku je, opet, rejting uvijek ispred kvaliteta. Radim na komercijalnoj televiziji, i šalim se da naše emisije popunjavaju prostor između blokova reklama. Insistira se na gledanosti, što ponekad zahtijeva i žrtve”, rekla je Sanja.

“Mnogo toga ne bih uradila, mnoge ljude ne bih zvala u emisiju, ali svoj posao radim profesionalno. Moje emocije, status i imidž ne zavise od izbora gostiju, jer je to moj posao, a život je sve ostalo. Žika Nikolić mi je rekao – maco, samo se dobro zabavljaj i u pravu je, jedino je to važno”, rekla je ona.

Onima koji je kritikuju, Sanja poručuje sljedeće.

“Imate daljinski upravljač i slobodu da gledate šta želite. Podilazim ukusu publike, što znači da im dajem ono što žele da vide”.

Komentari: 1

Pavle

16. 06. 2018 - 09:01

U pravu si, Sanjice...imamo daljinski i ne gledamo te jer si i ti i tvoja emisija otužne do koske. Ko te trpi svaka mu čast...
Novi komentar