VIDEO

Snimak na kome golišava Megan Markl prži hamburgere postao hit

Megan Markl ponovo se našla u središtu skandala. Ipak, ovog puta nije riječ o kršenju pravila kraljevske porodice, već stari video-snimak koji je bivša glumica snimila za poznati muški magazin Men's Health.
Objavljeno: 15. 06. 2018 - 23:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bivša zvijezda serije Suit, Megan Markl prije pet godina snimila je seksi video-snimak za Men's Health, popularni magazin namijenjen muškarcima. 

Po zamisli kreativnog tima, Megan je imala zadatak da u seksepilnoj garderobi prži hamburgere i zavodljivo pozira pred kamerom. 

"Grilovanje nikad nije izgledalo ovako vruće", poruka je koja se pojavljuje na kraju klipa. 

Iz "Men's healtha" napominju da je Megan rado pristala na ovo snimanje, kao i da im apsolutno nije bila namera da kopaju po njenoj prošlosti. 

"Megan je glumila u seriji Suits već dvije godine kada je snimljen ovaj video. Uznemirujuće je što bi glumica koja ima posao ikada osjećala potrebu da mora grilovati hamburgere u mini suknji i topu kako bi unaprijedila svoju karijeru", napisali su iz magazina "Men's health". 

S obzirom da je riječ o veoma provokativnim scenama, video je veoma brzo postao hit na internetu, a mišljenja su podijeljena. 

Dok jedni smatraju da je ovo sasvim u redu, jer je Megan imala svoju glumačku karijeru, drugi smatraju da je video previše neukusan i ne priliči jednoj vojvotkinji. 

Pogledajte video-snimak pa procijenite sami....

 

Komentari: 1

Bez salate

16. 06. 2018 - 06:44

Ovo je pravi hit za PODGORIĆANE , oni vole hamburgere i priganice
Novi komentar