Radonjić optužio lidere opozicije

Bečić i Abazović klevetama pokušavaju da sakriju saradnju s DPS-om

Poslanik Ujedinjene Crne Gore Goran Radonjić smatra da su lideri Demokrata i GP URA Aleksa Bečić i Dritan Abazović, iskazali bestidnu laž da je Ujedinjena Crna Gora ulazak u Skupštinu „dogovorila i usaglasila sa Milom Đukanovićem“. 
Objavljeno: 17. 06. 2018 - 06:55 Promjenite veličinu teksta: A A A
Becic i Abazovic klevetama pokusavaju da sakriju saradnju s DPS-om
Foto: in4s.net

- Samo ta jedna bestidna laž, kleveta, bila bi u iole normalnom društvu dovoljna da se jednom zauvijek izgubi kredibilitet. I nije Bečiću i Abazoviću prvi put da se tako ponašaju. I još se usuđuju, oni, da nekog prozivaju za „dogovor i usaglašavanje sa Đukanovićem“! Jedan dio te koalicije čine nekadašnji članovi DPS-a koji se sa Đukanovićem tada nisu dogovarali nego su mu vjerno služili. O nepodopštinama drugog dijela, bivših članova Pozitivne, jedva da treba govoriti - rekao je Radonjić.

Smatra i da su Bečić i Abazović direktno odgovorni za to što je Đukanović pobijedio na predsjedničkim i lokalnim izborima. Zajedno sa pomagačima predložili su i nametnuli opozicionog kandidata za koga su znali da ne može da pobijedi.

- Neminovna posljedica poraza na predsjedničkim izborima bila je apstinencija brojnih opoziciono orijentisanih birača na lokalnim izborima. To je, potpuno predvidljivo, dovelo do trijumfa DPS-a i saveznika. I sad Bečić i Abazović ne da ne žele da snose odgovornost što su omogućili Đukanoviću da učvrsti vlast na svim nivoima, nego se obavezuju na osnivanje parlamentarnog odbora sa DPS-om! - zaključio je Radonjić.

Komentari: 3

Jorgan Berane

17. 06. 2018 - 07:09

Tako je profesore moj dobri ali pomalo posteni!
Glasac

17. 06. 2018 - 07:10

E jadna li si opozicijo, ne vise ni tuzna ni komicna nego jadna.
@Glasač

17. 06. 2018 - 10:17

Kako ko. Ovi su jadni, da jadniji ne mogu biti. Kada su odigrali dogovorenu rolu sa DPS-om, da na izborima donesu DPS-u to malo glasova što su osvojili, kako bi to sakrili "udaraju" po onima iz opozicije koji su osvojili najviše. Ustvari se u potpunosti otkrivaju. I pitanje - za koga im je radio lider Danilović dok je bio ministar policije. Za opoziciju nije sigurno. Očekujemo da i on, kao Pajović dobije neko ambasadorsko mjesto!
Novi komentar