Snimak koji je mnoge ganuo

Osnovci priredili iznenađenje učitelju (VIDEO)

Postoje prijatelji, postoji porodica, a postoje i prijatelji koji postanu dio porodice. To najbolje zna Nikšićanin Saša Bakrač, učitelj u OŠ "21. maj" u Podgorici.
Objavljeno: 17. 06. 2018 - 10:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovaj mladi pedagog izveo je na pravi put generaciju osnovaca u toj podgoričkoj školi, a koliko su mu zahvalni i oni i roditelji pokazuje iznenađenje koje su mu priredili.

"Pokazali ste sposobnost veoma iskusnog , pragmatičnog pedagoga i vrhunskog dječijeg psihologa. Cijelom svojom dušom ste se predali svojoj djeci , što su oni prepoznali, što cijene i poštuju, a i mi zajendo sa njima kao njihovi roditelji. Vaša riječ za njih je pravilo, a nerijetko je bila jača, uvjerljivija od roditeljske. Nučili ste ih da uvijek kažu ono što misle, da  ne trpe nepravdu i da se bore za istinu, da razlikuju dobro od lošeg, da budu toleranrni i  da poštuju druge....  Ponosni su što ste im drug i učitelj", kazao je jedan od roditelja tokom iznenađenja koje su spremili za Sašu.

 

Komentari: 2

Goran

18. 06. 2018 - 08:13

Rijetki primjeri pravih pedagoga svaka čast, znaju roditelji kao i djeca da ocjene nastavnika, a prije svega čovjeka . Bravo !!!
Radmila

19. 06. 2018 - 12:07

Gospodine učitelju Saša! Čast je i zadovoljstvo dobiti priznanje od djece koja su prepoznala da ste dostojni tog imena, smatrajući da je privilegija u školskoj učionici imati takvog učitelja. Vjerovala je u vas ova divna generacija osnovaca i njihovi roditelji, što je zaista velika stvar. Zato su vam priredili pravu poslasticu - najljepše i najslađe priznanje koje jedan učitelj može da dobije. Bravo djeco!!!! Bravo učitelju Saša!
Novi komentar