Selektor Meksika: Imamo svijetlu budućnost

Selektor fudbalske reprezentacije Meksika Huan Karlos Osorio rekao je, posle pobjede nad aktuelnim svjetskim prvakom Njemačkom, da je njegova ekipa pokazala da ima svijetlu budućnost.
Objavljeno: 17. 06. 2018 - 21:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Željeli smo da imamo dvojicu brzih igrača na krilu. Izabrali smo Irvinga (Lozana), koji je naš najbrži igrač. U prvom poluvremenu smo uspjeli da igramo defanzivno i pametno i da ih kažnjavamo kontranapadima. Bilo smo superiorniji u prvom dijelu, a u drugom smo znali i vidjeli da Njemačka ima izvanredan tim", rekao je Osorio posle utakmice. 

Meksiko je pobijedio branioca titule Njemačku sa 1:0 golom Irvinga Lozana u 35. minutu, prvom kolu Grupe F na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

"Pripremali smo se za igru Njemačke sa Mariom Gomesom u napadu. Juče smo trenirali sa četvoricom veznih igrača i trojicom napadača, a tako smo danas zamalo postigli drugi gol. Meksiko je pokazao da ima svijetlu budućnost", ocijenio je selektor. 

On je posvetio pobjedu svim meksičkim navijačima koji su doputovali u Rusiju, kao i svima ostalima koji su pomogli i podržavaju državni tim. 

"Moramo da pripišemo sve zasluge onima kojima treba, a to su igrači", rekao je Osorio.

Komentari: 0

Novi komentar