Zbog sezone

Zabranjeni radovi u Ulcinju

Na teritoriji Opštine Ulcinj počela da važi Uredba o zabrani gradnje objekata u toku turističke sezone koja predviđa zabranu izvođenja građevinskih radova na objektima na cijeloj teritoriji Opštine Ulcinj tokom turističke sezone.
Objavljeno: 18. 06. 2018 - 15:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prva zona obuhvata uži dio grada (Bulevar Đerđ Kastrioti Skenderbeg, ul. Hafiz Ali Ulćinaku) i naselje Bijela Gora, Pristan, Stari Grad, Liman, Nova Mahala, Meterizi i Pinješ.

Zabrana gradnje u prvoj zoni važi za period od 01.06. do 20.09. tekuće godine.

Druga zona obuhvata ostale djelove grada Ulcinja i prigradska područja koja nijesu obuhvaćena prvom zonom (Kruče, Velika Plaža, Štoj). Zabrana gradnje u prvoj zoni važi za period od 10.06. do 20.09. tekuće godine.

Komunalna policija vršiće nadzor nad sprovođenjem ove odluke, najavljeno je iz Opštine.

Novčanom kaznom u visini tristostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori, kazniće se za prekršaj pravno lice ili preduzetnik koji je investitor, ako vrši gradnju objekta u periodu zabrane iz člana 1 ove odluke.

Za prekršaj iz stava 1 ovoga člana kazniće se odgovorno lice u pravnom licu ili fizičko lice koji je investitor, novčanom kaznom u visini dvadesetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori.

Novčanom kaznom u visini tristostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori kazniće se za prekršaj pravno lice ili preduzetnik koji izvodi radove na objektima na teritoriji Opštine Ulcinj, u periodu zabrane iz člana 1 ove odluke.

Za prekršaj iz stava 1 ovog člana kazniće se odgovorno lice u pravnom licu ili fizičko lice koji izvodi radove na objektima novčanom kaznom u visini dvadesetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori.

Komentari: 0

Novi komentar