U četvrtak

Media Centar organizuje protest ispred RTCG

NVO Media Centar organizovaće u četvrtak protest ispred zgrade RTCG u 19 sati, saopštili su.
Objavljeno: 18. 06. 2018 - 16:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Nezakoniti politički uticaj vladajuće partije, započet smjenama u Savjetu RTCG i dovođenjem vlasti lojalnih ljudi u ovo tijelo, nastavljen nedavnim razrješenjem generalne direktorice Andrijane Kadije, dobija epilog razrješenjem direktora TVCG Vladana Mićunovića. Progon i preuzimanje nacionalnog javnog meddijskog servisa ušli su u završnu fazu. RTCG ponovo postaje jednopartijski servis od koga korist ima samo jedan, manji, dio crnogoskog društva ali kojeg finansiraju svi građani i građanke Crne Gore", naglasili su iz Media Centra.

Kako su istakli iz te NVO, Kadija i Mićunović su pokazali da RTCG može funkcionisati kao istinski medijski javni servis, jednako udaljen od vlasti i opozicije.

Komentari: 6

Pecicanin

18. 06. 2018 - 18:03

Zamišljate li vi da ste neko i nešto, te da vas bilo ko za šta pita. Strane plaćenike kakvi ste vi treba iseliti iz Crne Gore i poželjet vam veliki srećan put.
Kaplje li kaplje

18. 06. 2018 - 18:39

Samo se vi gicajte, zabavno je posmatrati strane placenike kako "posteno" zaradjuju evrice.
Kremo Rasov

18. 06. 2018 - 19:15

RTCG NEMOZE BITI SERVIS PRIVATNE TV
Objektivni

19. 06. 2018 - 00:22

Sada se bunite sto politika uredjuje javni TV servis. Ok podrzavam . Ali ... Gdje vam je obraz . Kada je Ranko smijenio Radojku Rutovic tada ste ćutali . Ne branim Rutovicku . Mislim da je TVCG u njeno vrijeme bila losa . Ali ne moze Ranko da smjenjuje jer mu politicki ne odgovara . Tada ste cutali . Da ste se tada javili i rekli da ne moze tako , stekli bi ste kredit da sad izlazite i potestvujete . Kada to nijeste uradili u jednom slucaju nemate moralno pravo da se sad pojavljujete . I samo vas molim da ne drzite predavanja kako je u Rakino vrijeme TVCG bila losa a pod Kadijom i Micunovicem ( iz Vijesti ) dobra . To nije tacno. Samo se ne zna koja je bila losija . Prema tome ponasate se licemjerno . I treba da vas je sramota .
Churchill

19. 06. 2018 - 00:34

Oce li ponovo Ranko biti medju demonstrantima? Čerčile ...
milica

19. 06. 2018 - 08:45

Ako neko ko je većina, birala ga većina, preuzima nešto, a vi tvrdite da će korist imati manjina...mislite na sebe, jer ste vi i opozicija manjina...Onda je to OK...Čemu onda protesti
Novi komentar