Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza.
Objavljeno: 19. 06. 2018 - 08:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na magistralnom putu Ulcinj – Krute saobraćaj je zbog miniranja prekinut za sve vrste vozila.

Na regionalnom putu Cetinje - Njeguši saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na regionalnom putu Petrovići - Vraćenovići biće obustavljen od devet do 13 sati zbog završnih radova. 

Na putu Krstac - Lovćen - Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Paštrovačka gora - Virpazar, biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istražnih radova.

Na magistralnom putu Šćepan polje - Plužine - Danilovgrad zbog sanacije biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Do završetka izgradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, na ukrštanju magistarlnog puta Kamenari – Kotor i starog puta Risan – Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Komentari: 0

Novi komentar