Otišao iz ličnih razloga

Zvezda ostala bez sportskog direktora

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da Davor Ristović od 1. jula više neće biti njen sportski direktor.
Objavljeno: 20. 06. 2018 - 18:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, Davor Ristović se povlači iz ličnih razloga, a od 1. jula vršilac dužnosti sportskog direktora biće Filip Sunturlić, dosadašnji direktor marketinga i prvi Ristovićev saradnik. 

Klub je zahvalio Davoru Ristoviću na angažmanu, trudu i svemu što je u prethodnih sedam godina uradio za Zvezdu i poželio mu uspjeh u nastavku karijere. 

Ristović je kao operativac kluba učestvovao u konsolidaciji kluba, kao i u svim rezultatskim uspjesima seniorske i mlađih kategorija. 

On je zahvalio svim zaposlenima u klubu, igračima, trenerima i na prvom mjestu predsjedniku Nebojši Čoviću, s kojim je sarađivao od 2002. godine kada je stigao u FMP gdje je, kako je dodao, proveo "nezaboravnih devet godina". 

"Zajedno smo osvojili čak 16 seniorskih trofeja, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je istovremeno donio i veliko životno i profesionalno iskustvo. Crvenoj zvezdi želim mnogo uspjeha i naravno, vidimo se u Pioniru", poentirao je Ristović.

Komentari: 0

Novi komentar