Beogradski mediji

Ubistvo Milića je nastavak rata škaljarskog i kavačkog klana

Srpska policija je uvjerena da je ubistvo Siniše Milića u direktnoj vezi i sa ratom koji bijesni na tržištu narkotika u regionu, između u javnosti sada dobro poznatih kotorskih kriminalnih grupa - škaljarske i kavačke, piše Blic. 
Objavljeno: 21. 06. 2018 - 11:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Grupa Luke Bojovića, odnosno Filipa Koraća  je, inače, bliska škaljarskom klanu.

Šta je motiv ove brutalne likvidacije? Istražitelji ispituju nekoliko mogućih teorija, ali je i laicima indikativno da je prije manje od mjesec dana stradao još jedan od ljudi bliskih Luki Bojoviću - Dragoslav Miloradović. Drugo ubistvo istaknutog pripadnika grupe u ovako kratkom periodu pokazuje da je Koraćev klan pod jakim udaarom.

U tom kontekstu treba pomenuti i da je početkom godine, svega nekoliko stotina metara daleko od mjesta ubistva Milića, ubijen i Davorin Baltić, jedan od vođa kavačkog ganga i osumnjičeni za ubistvo Gorana Đuričkovića, pripadnika rivalske grupe likvidiranog hicem iz snajpera u oktobru 2015. godine. S tim u vezi, ubistvo Milića  moglo bi biti i čin osvete, upozorenje njegovom šefu, ali jedno je sigurno: ubistvo je profesionalno obavljeno i dio je totalnog rata u balkanskom podzemlju.

Foto: Blic

 

Komentari: 1

Realno

21. 06. 2018 - 11:28

Intervencija i istraga policije je izlišna. Radi se o ljudima koji ne priznaju zakon i državu, i na njenu pomoć ne treba da računaju. Nije poginuo niko nevin, to je bitno. Razbojnici imaju svoj pralelni pravosudni i istražni sistem, i pravo im budi!
Novi komentar