Uprava policije

Uhapšen osumnjičeni za seksualno uznemiravanje i dodirivanje djevojčice

Službenici Uprave policije MUP-a identifikovali su i lišili slobode K.R, koji je punoljetan crnogorski državljanin, zbog sumnje da je na štetu maloljetne djevojčice stare 13 godina počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje - saopšteno je iz Uprave policije.
Objavljeno: 21. 06. 2018 - 13:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Osumnjičeni je lišen slobode juče, nakon operativnih saznanja policijskih službenika da je izvršeno krivično djelo i nakon mjera i radnji koje su potom uslijedile na identifikovanju oba lica, i osumnjičenog i oštećene. Sprovedena je kriminalistička obrada na osnovu koje se sumnja da je K.R. trinaestogodišnju djevojčicu seksualno uznemiravao i dodirivao po tijelu'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, od djevojčice je uzeta izjava, u prisustvu službenika Centra za socijalni rad i roditelja.

''Osumnjičeni K.R. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. U cilju zaštite identiteta i integriteta lica oštećenog u ovom događaju, budući da se radi o maloljetnoj djevojčici, ni ovog puta nećemo saopštiti druge detalje kao što su grad u kojem se događaj desio, godine starosti i prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene maloljetnice ni ostale podatke na osnovu kojih bi eventualno maloljetna žrtva mogla da bude prepoznata a samim tim i dodatno viktimizovana'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 0

Novi komentar