Saopštila Uprava policije

Podgoričanin uhapšen zbog falsifikovanja isprave

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo falsifikovanje isprave.
Objavljeno: 22. 06. 2018 - 14:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici OB Danilovgrad su, 20.06.2018. godini, obaviješteni od strane Direktorata za građanska stanja i lične isprave – Filijala Danilovgrad da je dan prije toga O.P. (40) iz Podgorice podnio zahtjev za izdavanje vozačke dozvole, kojom prilikom je uz taj zahtjev priložio i dokaz o zdravstvenoj sposobnosti –ljekarsko uvjerenje, a u čiju su autentičnost službenici Filijale posumnjali.

Službenici OB Danilovgrad su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti došli do saznanja da se radi o lažnoj ispravi – dokumentu i da je O.P ovu lažnu ispravu priložio kao pravu. Policijski službenici su lišili slobode O.P.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici kojem je ovo lice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Komentari: 2

redovi pred salterima

22. 06. 2018 - 17:21

Svudjen po Europi lice koje dobija vozacku prilikom polaganja vozackog ispita prilozi zdravstveno uvjerenje i vise ga niko ne dira do 70 godina kad ponovo periodicno mora vrsitii kontrolu sluha i vida . Samo u propali i smrduljavi komunisticki montenegro svakih malo moras obnavljati vaznost i vaditi uvjerenje o drzavljanstvu ,izvod iz maticne knjige rodjenih , ljekarsko uvjerenje i gomilu dokumenata kako bi te muzle i ponizavale razne sluzbe .
tigar od papira

22. 06. 2018 - 17:25

Al najace je u balkanski tigar MNE da za bukvalno bilo koji posao moras vaditi uvjerenje iz maticne knjige rodjenih iako imas L.K: u kojoj lijepo pise datum rodjenja. Tako da ti u toku zivota treba nekoliko stotina uvjerenja o rodjenju i drzavljanstvu . Drzava u kojoj treba milioni potvrda a u kojoj je sve svercovano i lazno .
Novi komentar