Modni kreator danas uhapšen

Policija sumnjiči Darka Kostića za napastvovanje još jednog mladića

Beogradska policija uhapsila je danas modnog kreatora Darka Kostića zbog polnog uznemiravanja maloljetnika l.J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično djelo, ali i još jednog punoljetnog mladića.
Objavljeno: 22. 06. 2018 - 18:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njemu je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden tužilaštvu na saslušanje uz krivičnu prijavu, precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

On je napomenuo da se Kostić tereti da je izvršio krivična djela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogucavanje uzivanja opojnih droga.

Slučaj maloljetnika i punoljetnog mladića nisu povezani. Kostić se tereti za polno uznemiravanje maloljetnika, kome je ranije nekom prilikom izgleda dao “kamagru” a da dečak to nije znao unaprijed.

Prethodno je danas po nalogu Trećeg osnovnog suda u Beogradu policija obavila pretres stana modnog kreatora i uzela snimke video nadzora.

Policija po nalogu tužilaštva prikuplja i druge dokaze koji se tiču ovog slučaja.

Naime, poznatog dizajnera policiji je prije nekoliko dana prijavio maloljetni L. J. (15), koji tvrdi da ga je Kostić seksualno uznemiravao u njegovom stanu.

Maloletnik, inače učesnik emisije "Neki novi klinci", je policiji ispričao da je kod Kostića otišao kako bi ga on fotografisao.

- Kako je dječak ispričao, Kostić ga je fotografisao i za to tražio novac. Kada se ispostavilo da dječak nema pare, kreator je, tvrdi dečak, od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobegao - otkriva izvor "Blica" navode dečaka koji je optužio kreatora.

 

Komentari: 0

Novi komentar