Predsjedništvo DPS naložilo opštinskim odborima

U Tivtu da se efikasnije realizuju investicije, u Plavu da se raspusti odbor

  Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, je naložilo Opštinskom odboru DPS Tivat da preduzme konkretne mjere koje će omogućiti efikasniji način funkcionisanja lokalne vlasti i dati dodatni podsticaj realizaciji izbornog programa.
Objavljeno: 22. 06. 2018 - 21:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sjednici Predsjedništva je analiziran način funckionisanja lokalne vlasti u Tivtu i ocijenjeno da je nakon ubjedljive pobjede i ogromne podrške koju su Tivćani ukazali DPS-u bilo objektivno očekivanje birača da se kvalitet vršenja vlasti i realizacija kapitalnih investicija, od kojih su neke i državnog značaja,  podignu na još viši nivo.

Takođe, analizirajući političku situaciju nakon lokalnih izbora u Plavu, Predsjedništvo je odlučilo da predloži Glavnom odboru raspuštanje odbora u tom gradu, kako bi se stvorili uslovi za temeljnu reformu opštinske organizacije DPS.

Predsjedništvo je ocijenilo da je loš izborni rezultat djelimično uzrokovan opstrukcijom koju je kreiralo prethodno opštinsko rukovodstvo DPS. Saglasno Statutu DPS, Predsjedništvo će Glavnom odboru uputiti predlog i drugih mjera koje treba da dovedu do bolje organizacije partije i kvalitetnije realizacije politika, kako bi DPS Plava već na narednim izborima postala vodeća politička snaga.

 

Predsjedništvo je dalo saglasnost na odluku Opštinskog odbora DPS Žabljak da kandidat za predsjednika Opštine bude Veselin Vukićević, koji je tu dužnost obavljao i u prethodnom mandatu.

Predsjedništvo je pozdravilo pozitivne ocjene Državne revizorske institucije o godišnjem finansijskom poslovanju Demokratske partije socijalista Crne Gore, bez primjedbi i preporuka.

 

Komentari: 7

DPS od pocetka

22. 06. 2018 - 22:37

Pod hitno raspustiti OO DPS Budva i ponovo izabrati samo manji dio dosadasnjih clanova koji do sada nijesu bili na bilo kakvim funkcijama i sve ostale nove ljude. U protivnom na sledece izbore nam ne treba izlazit. Obavezno smijeniti dosadasnje rukovodioce sa direktorskih mijesta i postaviti mlade i obrazovane crnogorce,koji to u pravom smislu i jesu.
Dan D

23. 06. 2018 - 06:16

Trebalo se malo posvjetuti ROŽAJAMA , ZAPOŠLJENI U SO -ROŽAJE VEĆ DEVET (9) MJESECI NE PRIMAJU PLATE , U ZADNJIH 2 MJESECA ODSELIKO SE OKO 350 GRAĐANA ,
Veritas

23. 06. 2018 - 00:21

Pravi potez da se raspusti odbor u Plavu,rezultat to trazi.Novi ljudi za novo vrijeme.Samo DPS moze da preporodi Plav.Ojdose stari I kompromitovani kadrovi,trebalo je I ranije da se pociste.
Kim

23. 06. 2018 - 00:26

Napokon konkretno....
NICK

23. 06. 2018 - 08:50

a što planirate sa Cetinjskim partijskim rukovodstvom zajedno sa Dackom, toliko su slagali i izvarali ljude, da to nije normalno, a sad su svoje pipke puštili i opstuiraju novog gradonačelnika...DOKLE VIŠE, svaki izborni ezultat im je gori od prethodnog a centrala ih i dalje pušta da rade što hoće
BODIN

23. 06. 2018 - 16:38

QUOD LICET LOVI,NON LICET BOVI----ŠTO JE DOPUŠTENO BOGU NIJE VOLU.
Rahman

23. 06. 2018 - 17:55

Pravi potez,pun pogodak da se raspusti OO DPS u Plavu.Njega je formirao bivsi poslanik DPS Husnija Sabovic,po svojoj mjeri.Cim se ocisti Plavski DPS od ovakvih I nesposobnih bice opet najjaci.
Novi komentar