Ocijenili nakon poraza od Švajcarske

Krstajić: Rizik jer smo htjeli pobjedu; Kolarov: Skupo plaćene greške

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, poslije poraza od Švajcarske 2:1 izjavio je da je ekipa svjesno rizikovala u finišu jer je željela pobjedu - i zato je kažnjena.
Objavljeno: 22. 06. 2018 - 22:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Prvo poluvrijeme bilo je kako smo željeli, u drugom smo rano primili naivan gol i sve je poremećeno. U posljednjih deset minuta sam napravio izmjenu, uveo napadača umjesto zadnjeg veznog, htjeli smo da rizikujemo i pokušamo da dobijemo utakmicu, jer bod nije donosio praktično ništa zbog rezultata Brazil - Kostarika", rekao je Krstajić za RTS.

On je dodao da ekipa neće odustati od borbe ni protiv Brazila.

"Biće teško, oni su možda i glavni favoriti za titulu, ali vidite da favoriti ne dobijaju lako. I oni imaju mana, sigurno da nećemo da pokleknemo i učinićemo sve da napravimo rezultat koji nama odgovara", dodao je Krstajić.

Kapiten Aleksandar Kolarov istakao je da je znao koliko je Švajcarska dobra, ali da je šteta što je meč izgubljen greškama.

"Imali smo utakmicu u našim rukama, ali našim greškama smo izgubili. Teško je, nama je najteže. Ostaje nam Brazil, samo pobjeda vodi dalje i probaćemo da je ostvarimo. Nema vremena sad za mnogo razmišljanja, bitno je da se odmorimo i psihološki spremimo. Dok postoji šansa - borićemo se", rekao je Kolarov.

Komentari: 0

Novi komentar