Poslanik DPS-a o Bečiću i Abazoviću

Rakočević: Ne zna se plaše li se DPS-a ili DF-a

Aleksa Bečić i Dritan Abazović nijesu očekivali da će im tokom posjete Briselu predstavnici EU sugerisati da se vrate u parlament, ali sugestije Brisela ozbiljne su i jasne - da se vrate obavezama koje ih čekaju u parlamentu, za koje su plaćeni i da učestvuju u institucionalnom dijalogu – kazao je za Pobjedu Nikola Rakočević, poslanik DPS-a.
Objavljeno: 23. 06. 2018 - 07:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Rakočević kaže da je pitanje da li Abazović i Bečić odbijaju da se vrate u parlament zbog straha od sučeljavanja argumenata sa poslanicima DPS-a ili sa koalicionim partnerima iz Demokratskog fronta. - DPS otvorena je za dijalog i kompromis na bazi novog političkog razumijevanja, ali isključivo u Skupštini. Podrazumijeva se, bez besmislenih i teatralnih uslovljavanja i ucjenjivanja – rekao je Rakočević.

Komentari: 3

Blagoje j.

23. 06. 2018 - 07:46

Bitno da taj ide dobro. Rodjeni za Ambasadora ili novog Direktora RTV...o kulturi da ne pručamo. Ovo je novi sistem...NEPOTIZAM U ZAKONODAVNOJ TZV.VLASTI.
TEMSI

23. 06. 2018 - 09:27

Vjerovatnije je da i DPS I DF srahuju od Bečića i Abazovića, pa je to razlog što ih svakodnevno opanjkavaju!!!
Drxs

23. 06. 2018 - 09:40

Bečić i ona smiješna grupa iz njegove stranke se boje blamaže i da će se brukati u parlamentu, kad narod vidi kakvi su to autsajderi i neznalice. A posebno se boje šta će im raditi ovi iz DF.
Novi komentar