Marković čestitao vaterpolistima

Bravo, uzdigli ste ponovo crnogorski vaterpolo na mjesto koje nam pripada

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je večeras u ime Vlade i u svoje ime vaterpolistima reprezentacije Crne Gore i Stručnom štabu na čelu sa selektorom Vladimirom Gojkovićem osvajanje Svjetske vaterpolo lige.
Objavljeno: 23. 06. 2018 - 22:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Bravo vaterpolisti! Vaša večerašnja veličanstvena pobjeda na ponos je cijeloj Crnoj Gori. Nesporni kvalitet, borbenost i odgovorno vođenje reprezentacije uzdigli su ponovo crnogorski vaterpolo u svjetski vrh, na mjesto koje nam pripada. Siguran sam da je zlatno odličje ovog prestižnog takmičenja vjesnik novih uspjeha“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića.

Premijer navodi u čestitki da je Vlada odlučna da kreira najpovoljniji ambijent za sistemski razvoj sporta što je najbolja garancija da će crnogorski vrhunski sportisti imati sve preduslove za rezultate koji im garantuju mjesto na svjetskom vrhu i snaže poziciju Crne Gore u svijetu.

Komentari: 3

Nick

24. 06. 2018 - 02:36

"Uzdigli.....na mjesto koje nam pripada" kakav malouman komentar!
cetinje10

24. 06. 2018 - 09:24

SlaZem se premijeru,da su Ajkule ponos i dika Crne gore,..Ali je isti tako istina,,,da se prema njima odnosimo macehinski,,,evo samo jedan ali najvayniji detalj,,,Sramotno je da nijednu utakmicu nasih Ajkula,,drzavni servis ,,nije prenosio,a presimo kurtu i murtu,,na oba kanala drzavne televizije,,isti je slucaj i sa drugim reprezentacijama....NEK VAM JE SA SRECOM MOMCI,,,ZIVJELI
Lscg

24. 06. 2018 - 10:58

Uzdigli?pa vazda je bio u vrhu , e moj markovicu bolje se drzi bacanja kamena s ramena ..
Novi komentar