Drama u Belgiji

Crnogorac opasan eksplozivom napao ženu, pa popio otrov

Stanovnici belgijskog grada Mesansi preživjeli su šok u srijedu popodne, kada je državljanin Crne Gore Elvis Kalač (37) izazvao incident koji je u početku ličio na teroristički napad.
Objavljeno: 24. 06. 2018 - 08:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema navodima tamošnjih medija, Kalač je na ulici napao bivšu ženu sjekirom. Tokom napada je pokazao da je opasan eksplozivom, za koji se kasnije ispostavilo da nije bio pravi. Pred samo hapšenje, državljanin Crne Gore je popio otrov, od kojeg je dan kasnije preminio u bolnici.

Kako nijesu znali da je u pitanju Kalačev napad na bivšu suprugu, građani su zbog stravičnog prizora koji su vidjeli prijavili policiji da je moguće da je u pitanju teroristički napad, što je ubrzo demantovano.

Incident koji je napravio Kalač bio je danima u centru pažnje belgijskih medija. Oni su izvještavali da je državljanin Crne Gore u srijedu sijao paniku u gradu kada je na ulici napao bivšu suprugu, nanijevši joj tešku tjelesnu povredu, ali ona srećom nije životno ugrožena.

Policija je odmah evakuisala mještane koji žive u blizini mjesta dešavanja. Vojska i policija su izašle na lice mjesta i nakon pregovora uspjele da „razoružaju” Kalača. Prije nego što je uhapšen, Kalač je popio otrov, od kojeg je brzo izgubio svijest i prevezen je u obližnju bolnicu.

Istražitelji su izvršili pretres kuće u kojoj je živio, kako bi provjerili da li ima ekpslozivnih naprava. Ipak, ispostavilo se da je pretraga bila uzaludna. Nadležno tužilaštvo odmah je izdalo saopštenje u kojem je demantovana bilo kakva povezanost sa terorističkim napadom.

Kalač je nekoliko godina živio u Belgiji sa suprugom. Utvrđeno je da je upravo njihov razvod povod za incident koji je minule srijede uznemirio stanovnike belgijskog grada.

Komentari: 12

Sovereign

24. 06. 2018 - 09:15

Јесте ли начисто да ли је црногорац или држављанин бивше СР ЦГ? Као "државотворни" народ они су црногорци одскоро.
:P

24. 06. 2018 - 12:12

Crnogorci za razliku od tebe, četnik
jah belaja

24. 06. 2018 - 15:24

Ibro se zbog nesrecnu ljubav napio rasohla kupusnoga .Kad ga prodje dijareja odlezace eksradicioni pritvor pa proceran za Rozaje da tamo praktikuje serijat i glasa koaliciju transatlancku
u 100 $

24. 06. 2018 - 11:14

To ova zeljenaska Drljeviceva proustaska loza i nijhna levant koalicija . Pravi i Crnogorci nikad teroristi bili nijesu .
Zeljko R

24. 06. 2018 - 13:26

Kakva god da je loza od tvoje je bolja,.
"crnogorac"

24. 06. 2018 - 15:18

Suhljo bolan nema serijata pogotovu ne u slobodnoj Evropi. Zena se oslobodila i ne trpi teroriste sa shvatanjima iz 16 vijeka .Niu Crnu Gohru ne mozes bikovat no te odma deveri povedu u stanicu da sev oladis i posalju te sudiji .Crnogorci su vazda zene postovali dok su kapu crnogorsku nosili sa CCCC i znalo se ko je Crnogorac ..
Ilija

24. 06. 2018 - 18:19

"crnogorac"@ Molim te pođi do mjesta, od skora, izloženog islamskom cunamiju a koje se zove Karabuško polje. Tamo ćeš viđeti veliki civilizacijski pomak u emancipaciji žena. Svajkoj trećoj se vidi lice a napredni I emancipovani (evropskoj kulturi profilisani I naklonjeni ) muškarci nose brade I obrijane brkove sa skraćenim pantalonama. Daleko mi kuća od njihovog evropejstva.
tutin

24. 06. 2018 - 14:49

vohlio je fise no sebe
Ilija

24. 06. 2018 - 18:12

Elvis Kalač je musliman a islam ne priznaje naciju. Stoga Elvis jeste državljanin Crne Gore ali nije nacionalni Crnogorac niti iko islamske vjeroispovijesti to može biti.. Uz to njegovi preci imaju tradiciju borbe protiv crnogorske države, kulture I tradicije. Molim vas da to shvstite i objavite. Ne uvaljujte ljudima koji se u ovu tematiku slabo razumiju rog umjesto svijeće.
crven fesic u dragana moga

24. 06. 2018 - 18:38

Ne spori njemu nit kome drugome drzavljanstvo al me zestoko pogodi kad neko kao ovaj gore nazove nekoga bez koga CG nebi ni postojala cetnik a sebe okiti kapom crnogorskog umjesto turskog fesica crvenoga .
ZOI. DK

24. 06. 2018 - 19:35

Kalači su od Milačića, znači ,Crmogorci. Ako ti sve Milačiće računaš kao onog nesretnog Marka , onda imaš problem.
Ilija

24. 06. 2018 - 22:30

Kalači jesu od Milačića ali su primili islam a samim tim i sve što islam podrazumijeva. To bitno mijenja strukturu ličnosti i njene svetonazore. Stoga, nije dovoljno biti "istokrvan" da bi bio isti.
Novi komentar