Džoni Dep: Pao sam nisko

Glumac Džoni Dep u posljednje vrijeme pojavljuje se u medijima uglavnom zbog problema u privatnom životu. Dugovi, razvod, alkohol, optužbe za nasilje…
Objavljeno: 24. 06. 2018 - 14:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Pao sam tako nisko da niže nisam mogao pasti. Sljedeći korak bio je – stići ćeš negdje s otvorenim očima, i otići ćeš zatvorenih očiju. Nisam mogao da podnesem svakodnevni bol”, rekao je Džoni za Rolling stone.

Kako bi se suočio s osjećanjima i poradio na svom psihičkom zdravlju, počeo je da piše memoare, ali nije ih pisao trijezan.

“Svako jutro bih sipao votku i počeo da pišem sve dok ne bih toliko plakao da od suza više nisam mogao da vidim stranice. Pokušavao sam da shvatim šta sam uradio da sam to zaslužio. Pokušao sam da budem iskren prema svima, da pomažem svima… Istina mi je najvažnija. A sve ovo ipak se dogodilo”, objasnio je slavni glumac.

Džoni je progovorio i o novcu koji je izgubio kad je njegov život krenuo pogrešnim putem:

” Moj sin (16) je u školi morao da čuje kako je njegov otac izgubio sav novac, i to nije u redu. Uvreda je kad kažu da sam potrošio 30.000 dolara na vino. Potrošio sam mnogo više…”, zaključio je Džoni.

Komentari: 0

Novi komentar